Jaké zvíře ze zoo byste si měli adoptovat podle vašeho znamení?

Jaké zvíře ze zoo byste si měli adoptovat podle vašeho znamení?
Spousta lidí adoptuje v zoo zvířátko. Každý má pro to svůj důvod. Tímto skutkem pomáháme zoologické zahradě starat se o dané zvíře. Jaké zvíře, v závislosti na Vašem znamení, byste si měli adoptovat Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše zvířátko je Tamarín bělohubý, který je aktivní skoro neustále ve dne a ve značné intenzitě –⁠ stejně jako vy. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Zvíře vhodné pro vaši adopci je Lemur kata. Tato opička z Madagaskaru se každé ráno sluní a potřebuje spoustu potravy. Vy též rádi odpočíváte, abyste poté mohli pracovat, a rádi pomáháte druhým, ať to stojí, co to stojí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete svůj vlastní klid, ale v druhém okamžiku jste to vy, kdo je viníkem hluku. Stejně jako Ara vojenský, který se hodí pro vaši adopci. Vy jakožto upovídaný lidský jedinec budete tyto papoušky milovat a s radostí sledovat, jak se jim daří.

Rak (22. června – 22. července)

Pro své zvířátko ze zoo jste ochotni zaplatit obrovské jmění, abyste ho učinili šťastným a aby o něho bylo dobře postaráno. Pokud máte finance, můžete si adoptovat slona, který je stejně mírumilovný jako vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

O svou rodinu se staráte, stejně jak Tana severní, o jejíž adopci byste mohli zauvažovat. Je sice drobná, ale vychytralá, co se týče ochrany mláďat před predátory. Při pronásledování kořisti je aktivnější než ostatní hlodavci, stejně jako vy jste hádaví více než ostatní znamení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud máte rádi někoho, kdo si umí poradit i ve složitých situacích a je dobře přizpůsoben svému prostředí, dobrá volba k adopci pro vás bude Kuskus medvědí. Tento vačnatec se dokáže i přes svou zavalitost zavěsit za svůj ocas.

Váhy (23. září – 23. října)

Potřebujete mírumilovné stvoření, o které byste se starali a které má rádo klid a mír. Pokud si zajdete do zoo, uvidíte, že Sova pálená je v zajetí opravdu milá a klidná bytost. Můžete se informovat o adopci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Není tajemstvím, že Štíři jsou velmi podobní hadům –⁠ vytrvalí a schopni udělat cokoliv, aby dosáhli svého cíle. K vaší adopci je vhodná Kobra královská.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete přírodu a její krásu. Chameleon jemenský je zvířátko čekající na vaši adopci. Milujete barvy přírody a váš chameleon vás, v závislosti na své náladě, dokáže dlouhou dobu překvapovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste jako stvořeni k práci, abyste potěšili své blízké. Nemáte problém adoptovat si zvířátko ze zoo, abyste dosáhli další spokojené duše. Leguán kubánský je zvíře žijící svým vlastním způsobem života. Tuto vlastnost respektujete i u lidí, proto je tento plaz pro vás vhodný.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Žijete odlišný způsob života a spousta lidí vás tím pádem nechápe. Jste prostě jiní. Jedno ze zvířat v zoo hodné vaší pozornosti je Želva stepní, která vás jistě okouzlí. Vy ji můžete zabezpečit vaším finančním příspěvkem, aby dostala, co si zaslouží.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše touha po dobré společnosti vás předurčuje k adopci Tuleně obecného, který se nejraději zdržuje v obrovských koloniích. Přestože si rád pochutnává na rybách, je díky své hravosti pro vás nejlepším zvířetem ze zoo, které můžete adoptovat.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text