Jaké znamení může během letošního léta očekávat doopravdy žhavé chvíle?

Jaké znamení může během letošního léta očekávat doopravdy žhavé chvíle?
Horké letní večery přímo vybízí ke strávení společných romantických chvil v přítomnosti milované osoby. Ať už se jedná o dlouhodobého partnera, nebo se rozhodnete zažít románek na jednu noc, přečtěte si, jak vám bude vesmír hrát do karet. 

Ryby (21. února  20. března) 

Během léta tohoto roku si budete muset dávat pozor. Do cesty vám přijde příliš mnoho možností v podobě krátkých zalíbení. Je potřeba si nalít čistého vína a rozhodnout se pro vyvoleného partnera. Nebude to lehké. Ani všechny planety světa vám stoprocentně neporadí. Nahlédněte do svého srdce a na chvíli vypněte analytickou část hlavy. Možností je strávit část léta samostatně nebo s dobrými kamarády. Naučit se kvalitně trávit vlastní čas je důležité i pro vás budoucí život.

Jakmile se rozhodnete pro svého vyvoleného, můžete si být jisti, že budete mít na co vzpomínat. Nebojte se vydat na krátkou dovolenou a společně s novým partnerem objevit nepoznaná místa. K vašemu romanticky orientovanému znamení se hodí charismatičtí štíři – stojící nohama zemi. Ti vám pomohou uzemnit se, kdykoliv budete mít pocit, že máte až moc na výběr.  

Lev (23. července  22. srpna) 

Toto léto bude jízda, ale vy to zvládnete! Kamarádka vás dlouho láká na společnou dovolenou, ale vy pořád váháte? Je čas přestat se zbytečně rozmýšlet a říct ano. Nemusíte to být dovolená v dalekých končinách, abyste poznali někoho, s kým budete chtít trávit víc a víc společných chvil. Kamarádka bude chápavá (až vás to překvapí) a najdete u ní podporu. Vy se tak budete moct věnovat vašemu románku.

Nejen tedy, že poznáte někoho, s kým budete chtít trávit i čas budoucí, ale zároveň zjistíte, jak dobrou kamarádku máte. Co víc si přát! Nevyhýbejte se toto léto ničemu, jděte tam, kam vás vede intuice. Ať máte za pár let co vyprávět. Nebojte se zapomenout na všechna nesmíš a musíš.  Buďte opatrní a hvězdy vám budou nakloněny. Myšlenka oproštění od všech zajetých tabulek vás bude provázet po celý rok 2022. Užijte si léto tak, jak to jen vaše dravé znamení dokáže. 

Váhy (23. září  23. října) 

Dlouho v sobě cítíte potřebu se sexuálně vybouřit. Možná jste nikdy neměli odvahu k nákupu erotických hraček. V létě tohoto roku bude ta pravá chvíle. Pokud máte partnera, domluvte se na společném výletu i s přespáním. Určitě nic nebude namítat, když do kufru potajmu přibalíte i nové hračky do postele. Nemusí jít hned o speciální výbavu určenou pro pokročilé.

Dnešní trh nabízí i takové, které jsou spíš designovými kousky tak promyšlenými, že se hodí na výstavku. Jestli partnera nemáte a ani po něm netoužíte, není se za co stydět a za čím se hnát. Nenarodili jste se ve znamení vah proto, abyste skočili po první příležitosti. Vaše sexuální já můžete vyjádřit i nákupem hravého spodního prádla, které i vám samotným dodá žádané sebevědomí. To, jak se cítíte, vyzařuje i na povrch. A když to budete nejméně čekat, někdo vám padne do oka.  

Panna (23. srpna – 22. září) 

Celý předešlý rok jste tvrdě pracovali a už vyhlížíte vytouženou dovolenou. Naplánujte si ji na léto a zajeďte se podívat na místa vašeho dětství. Pamatujete si ještě kamarády ze sousedství? Proč nenavázat stará přátelství, která se mohou vyvinout v něco víc. Zajeďte si na bazén, kupte si nové plavky. Takové, ve kterých se budete cítit neodolatelně. Plnými doušky si užijte obdivných pohledů v okolí.

Léto patří vám a vašemu novému sebevědomí. S lehkostí se pak vrátíte i do zaměstnání a práce půjde od ruky. A nezapomeňte se věnovat vašemu tělu. Hýčkejte ho, milujte ho a nechte si dopřávat lásku i od jiných. Ať už se bude jednat o erotickou zkušenost nebo jen laskavá slova. Láska má mnoho podob a vy jste připraveni je vnímat.   ​​​​​​​