Jaké jste lesní zvíře podle znamení? Sojka, jelen nebo jezevec?

Jaké jste lesní zvíře podle znamení? Sojka, jelen nebo jezevec?
Lidé narozeni v jednotlivých znameních se chovají odlišně od lidí narozených ve znameních jiných. Stejně tak každé divoké zvíře se chová podle předpokladů jeho druhu určených. Jaké jste lesní zvíře podle vašeho znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste jako prase divoké –⁠ to cítí potravu a je ochotno udělat cokoliv, aby si ji přivlastnilo. Stejně tak vy se nezastavíte před nikým a ničím, abyste si splnili svůj současný cíl, přestože to může pro vás představovat nebezpečí, kterého se nezaleknete. Též chráníte svou rodinu, stejně jako bachyně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste velice vytrvalí, pokud jde o plnění vašich úkolů a tužeb. Stejné to má i káně lesní, které kvůli potravě dokáže pomalu kroužit nad lesem a vyhlížet hraboše či jinou potravu, na níž by si pochutnalo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše upovídaná duální povaha Vás předurčuje v jedné chvíli k přátelskému dialogu s vašimi blízkými, ve druhé chvíli k hádavosti. Můžete mít ze vteřiny na vteřinu pocit, že se z vašich blízkých stali vaši utlačovatelé. Jste rázem nepřátelští ke všem. Takové chování je možno zahlédnout v lesích u sojky.

Rak je povahově podobný jelenovi, Zdroj: taviphoto / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Jste nekonfliktní bytost, která myslí na blaho své rodiny. Pokud se váš blízký ocitne v nesnázích, útočíte jen v krajním případě. Stejně jako jelen, potažmo laň. 

Lev (23. července – 22. srpna)

Potřebujete být hýčkáni jako král. Nikdo nemůže být lepší a silnější než vy. Ve Vašem nitru jste jezevec lesní. Ten se snaží být na vrcholu lesního potravního řetězce, poněvadž uloví a pozře téměř cokoliv.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vše, co chcete, je uspět v životě perfektní cestou. Lesní zvíře hodno vašich záměrů je bezpochyby datel černý, který se dokonale přizpůsobil lovu obtížně dostupné potravy.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste sice nerozhodní, ale děláte vše pro to, aby všichni byli šťastni. Pokud jste nešťastni, stále uhýbáte z cesty ostatním, abyste učinili veselé ostatní, stejně jako srnec obecný.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lesní zvíře pro vás je užovka. Užovky jsou rozvážné, nikomu kromě sebe nevěří a pilně a vytrvale se plazí za svou kořistí, stejně jako vy vytrvale pracujete, abyste dosáhli své vytoužené odměny.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Málokdy se poučíte ze svých chyb, neustále cestujete a lehkomyslně se do všeho vrháte. Ve světě lesních zvířat byste byli jednoznačně sova.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste nesmírně pracovití a všechno děláte pro lidi kolem sebe. Jste mravenec lesní a komunita, v níž žijete, je Vaše mraveniště. Vaše drahá polovička je v tomto případě královna –⁠ uděláte, co jí na očích vidíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste samotářský a žijete si svým vlastním způsobem života. Občas, pokud je po vás sháňka, je obtížné vás zastihnout. Všechny tyto vlastnosti sdílíte s rysem ostrovidem

Ryby (19. února–20. března)

Řídíte se svým srdcem a většinou k životu potřebujete svou smečku, která bude okolo vás, až si příště budete muset postěžovat, jindy od přátel a blízkých odběhnete. Jste takový lidský vlk.

 

Zdroj:

  • vlastní tvorba
Zdroj článku:
  • Autorský text