Horoskop na poslední únorový víkend: Blížencům prospěje víkend v přírodě a Lvi budou kreativní

Horoskop na poslední únorový víkend: Blížencům prospěje víkend v přírodě a Lvi budou kreativní
Poslední víkend v únoru bude vyžadovat mnoho odpočinku. Přečtěte si, jak můžete podle hvězd nejlépe nabrat energii vy.

Beran

O víkendu se vám bude dařit ve všem, do čeho se pustíte. Oslovte své přátele a nabídněte jim pomocnou ruku. Podělíte se tak o svou energii a zároveň nezůstanete o víkendu sami. 

Býk

Buďte otevřeni novým nápadům. Může se stát, že vás osloví přátelé s pozvánkou nebo zajímavým návrhem. Nebraňte se novotám a popřemýšlejte o možnostech, jak se můžete zapojit.

Blíženci

Sobota bude vhodná ke ztišení mysli a naslouchání všem vašim vnitřním hlasům. Prospěje vám víkend v přírodě bez všech rušivých vlivů. V neděli se vám pravděpodobně nebude chtít ani vyskočit z postele. Ale nebojte se, vaše mysl se zase vrátí do plné rychlosti. 

Rak

Pokud se právě rozhlížíte po té pravé lásce, víkendová energie vám dodá kuráž. Vyrazte do společnosti a nechte na ostatní působit svou zářící auru.  

Lev

Nečekejte na to až vám někdo řekne, co máte o víkendu dělat. Nechte se vést svou vlastní intuicí. Můžete počítat s prudkým nárůstem vaší produktivity a kreativity. 

Panna

Tento víkend vsaďte na něco, čemu dlouhodobě věříte. Nebuďte překvapeni, pokud vás přátelé budou následovat, vaše energie je nyní tak silná, že přitahuje okolí jako magnet. 

Váhy

Čekají vás ideální dny na vyklízení garáže, přerovnávání skříní nebo zařizování nového pokoje. Až práci dokončíte, zavolejte kamarádovi, kterému dlužíte svůj čas. Večery jsou skvělou příležitostí k oživení starých přátelství.

Štír

O víkendu si udělejte čas na myšlenky, které vám běhaly hlavou po celý týden. Dopište si deníkové záznamy nebo načrtněte nové nápady, na které jste si v pracovním kolotoči nenašli čas. To vám přinese spoustu optimismu a inspirace.

Střelec

Vložte trochu úsilí do prostoru kolem sebe. Cítíte se doma pohodlně a bezpečně? Pokud jste na pochybách, udělejte vše pro to, aby se to změnilo. Vytvořte si útulný kout, kam se můžete v náročných chvílích zašít.  

Kozoroh

Váš hlas bude o víkendu slyšet! Chopte se iniciativy a vyslovte pravdu. Nemá smysl v sobě držet myšlenky jen proto, že se to právě nehodí. Tentokrát se dokážete vyjádřit citlivě, a tak vás ostatní budou poslouchat.

Vodnář

V sobotu ráno se probudíte s vděčností a vnitřním klidem, milí Vodnáři. Nechejte tuto energii doznít během celého dne a podělte se o ni se svým okolím. Klid a vyrovnanost bude převládat po celý víkend a vy si konečně odpočinete od těžkých myšlenek.

Ryby

Vaše energie bude na vrcholu, drahé Ryby. Nejspíš s velkým nadšením vyrazíte mezi lidi, ale brzy zatoužíte po odpočinku. Udržujte rovnováhu jak ve svém jednání, tak v komunikaci. 

 

Zdroj: