Může být znamení vašeho zvěrokruhu důvod, proč jste černá ovce rodiny?

Může být znamení vašeho zvěrokruhu důvod, proč jste černá ovce rodiny?
Na každém rodinném setkání si vaši nejbližší neodpustí poznámky k vašemu životu a pravidelně dostanete několik nevyžádaných rad? Možná je důvod právě ve hvězdách, které předurčily, že chcete žít svůj život jinak než vaše rodina. V konečném důsledku jste to vždycky vy, kdo se rozhodne, co je pro vás správné.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše rodina je možná pouze unavená z toho, jak moc času věnujete humanitárním záležitostem místo toho, abyste se starali o své blízké. Vaše rodina je toho názoru, že na prvním místě je rodina a pak až vše ostatní. V tomto se prostě neshodnete.

Ryby (19. února – 20. března)

Vždycky jste si dělali věci po svém, což možná vašim příbuzným tolik vadí. Mohou vás titulovat jako umělecké hippie nadšence, protože vaše nápady berou jako příliš okázalé a nedokáží vás pochopit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nechcete dělat každý den stejně nudnou práci, chcete neustálé výzvy a soutěžení. Vaše rodina proto nemá pochopení, možná se potýkáte s tím, že nechcete být dalším pokračovatelem rodinného podniku. I to je v pořádku, hrát na jistotu pro vás nikdy nebylo.

Býk (20. dubna - 20. května)

Vás jako Býka jen tak někdo nepřesvědčí, že se máte zúčastnit rodinného setkání. Prostě na něj půjdete až to tak opravdu budete chtít. A to ne z pocitu viny nebo povinnosti, ale z opravdového zájmu. Vaši blízcí si to mohou brát osobně, nařknout vás z nezájmu jejich existence, opak je však pravdou.

Blíženci (21. května – 20. června)

Pravdou je, že i přesto, že svoji rodinu milujete, tak si s rodinnými příslušníky nemáte moc co říct. Býváte často jako jing a jang. Nechcete nadarmo mluvit o počasí, o strastech života či zdravotních problémech, chcete vést jiskřivé rozhovory.

Rak (21. června – 22. července)

Mnohdy vaše rodina nechápe množství lásky a citu, který v sobě nosíte. Že dokážete brečet i kvůli těm nejjednodušším věcem. Naopak ale obdivují vaši schopnost vyjádřit své emoce a chtějí být aspoň zpola tak empatičtí jako vy.

Lev (23. července - 22. srpna)

Vaše rodina možná nechápe vaši touhu být středem pozornosti a téměř neustálou pokoru. Vědí, že váš život je fantastický, ale nemají rádi, pokud jim to neustále předhazujete a nemají rádi vaši přílišnou samochválu.

Panna (23. srpna – 22. září) 

To, co vás možná odlišuje od vaší rodiny, je vaše okatá vševědomost. Rodina ví, že jste chytří, ale možná se jim to snažíte dokazovat až příliš. Možná zkuste někdy nechat věci být a na rodinných setkáních se tolik neprosazujte.

Váhy (23. září – 22. října)

Vaše rodina si možná myslí, že jste černá ovce rodiny, protože bojujete za něco, co považujete za správné. Nepouštíte se do malicherných hádek, ale o věcech pro vás důležitých umíte až zuřivě diskutovat. Jestli je něco, co nemůžete vystát, tak je to nespravedlnost.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Jako Štír se nebojíte konfliktů, ve skutečnosti je vnímáte jako zábavnou hru. Pro vaše blízké jsou některá témata nepříjemná a možná proto si vždy rozmyslí, zda vás ke společnému stolu pozvou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaší rodině především vadí, že nic neberete vážně. Ano vtip a humor jsou neodmyslitelnou součástí života, ale někdy si s vámi prostě jen chtějí popovídat bez toho aniž byste každou větu otočili ve vtip.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše rodina si o vás možná myslí, že jste podivíni, i přestože jste v životě úspěšní. Možná je v tom závist a žárlivost. Nenechte se tím však odrazit a žijte si svoji pohádku po svém.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.thoughtcatalog.com