Jaké jste divoké zvíře podle znamení? Jaký byste byli druh, pokud byste se narodili jako divoké zvíře?

Jaké jste divoké zvíře podle znamení? Jaký byste byli druh, pokud byste se narodili jako divoké zvíře?
Ať se podíváme do Afriky, Asie, Austrálie, Ameriky, Evropy, Antarktidy či na Arktidu, všude nalezneme divoká zvířata, která přizpůsobila své chování podmínkám, v nichž žijí. Podívejte se, jaké zvíře byste byli vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Do všeho se vrháte po hlavě. Denně se setkáváte s nepochopením lidí, kteří si nedokáží vysvětlit vaše chování, ale vy myslíte především na dobro své rodiny, stejně jako Bizon americký, známý též jako zubr severoamerický, který v krajním případě útočí na predátory, aby ochránil své příbuzné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejraději se někde povalujete a pracujete svým vlastním tempem. Občas jste pěkně tvrdohlaví a neúmyslně ubližujete ostatním. Stejně jako Tetřev hlušec, u něhož není nevšední útočení na lidi, aby ochránil svou rodinu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dvojitá povaha, upovídanost, snaha udržet se ve společnosti, přelétavost mezi činnostmi. To jsou jen některé z vašich vlastností. Antilopa má stejné vlastnosti. To dokazuje i fakt, že antilopy dokáží zastavit porod, aby unikly predátorům.

Rak (22. června – 22. července)

Poklidný život v kruhu rodiny je pro vás vším. Zaútočíte na kohokoliv, kdo by chtěl ublížit komukoliv z vaší rodiny. Slon disponuje stejným myšlením jako vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Určitě v podvědomí tušíte, co za divoké zvíře jste vy. Neboť není zvířete, které by se k vám hodilo více než lev. Vaši imaginární hřívu si vždy čistíte, aby byla co nejvíce viditelná. Útočíte na kohokoliv, kdo neskáče, jak vy pískáte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se někde objevíte, máte touhu udělat cokoliv, aby vše klapalo tak, jak má. Snovačka jedovatá, nechvalně známá jako černá vdova, vytváří bezchybné pavučiny a při jakémkoliv nebezpečí zaútočí. O svá mláďata se stará a ujišťuje se, že dospějí.

Snovačka jedovatá neboli černá vdova, Zdroj: iSKYDANCER / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Delfíni jsou vysoce inteligentní a cítí potřebu pomáhat druhým, pokud jsou v nebezpečí. Vy přistoupíte na vše, abyste druhé učinili šťastnými. A delfíni plní povely nejen kvůli odměně, ale hlavně proto, aby viděli štěstí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štír je pavoukovec, který své nitro schovává pod tvrdou skořápku. Jakmile svou oběť zahlédne, pomalu se k ní blíží. Je vytrvalý, oběť může být sledována dlouho, než ji štír uloví. Vidíte svou pracovní morálku? Ona oběť je vaše odměna z práce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Žádný domov pro vás jakoby neexistuje, stále se někam touláte, stále musíte. Cestování po světě či pouze za hranice známého je vaším životním cílem. Motýli se chovají úplně stejně. Jasoň červenooký je motýl vám nejbližší.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Práce vám není cizí. Pokud můžete, uděláte vše pro své blízké i lidi v okolí. Stejně jako kolibřík pilně opyluje květy, čímž se nejen nakrmí, ale také prospívá celé své krajině.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste celkem podivní v očích ostatních lidí. Děláte vše tak, jak by se od vás neočekávalo. Ve zvířecí říši je to právě Komár pisklavý, kdo se vymyká zvyklostem ostatních zvířat. Nejvíce jsou biti samci, kteří na rozdíl od samic jsou opylovači.

Ryby (19. února–20. března)

Jste jako gepard, v neznámé společnosti se snažíte splývat s okolím a čekáte na okamžik, kdy budete moci zaútočit. U lidí, které znáte, jste však velice přátelští, empatičtí a chcete pomáhat.

 

Zdroj: 

  • autorský text