Horoskop na tento týden: Vodnáři dostanou skvělý nápad, Kozorozi potkají novou známost

Horoskop na tento týden: Vodnáři dostanou skvělý nápad, Kozorozi potkají novou známost
Poslední únorový týden je tady! Pro někoho bude zdlouhavý a lenivý a někomu zase uteče jako voda. Přečtěte si, co můžete v následujících dnech očekávat.

Beran

Chvíli potrvá než si zvyknete na to, že už je pracovní týden. Budete se soustředit více na samotný proces než dokončování úkolů. Může se vyskytnout pocit rutiny a vyčerpání. Zaměřte se na dobrou věc. Můžete nabídnout pomoc kamarádovi nebo udělat něco dobrého pro místní komunitu. 

Býk

Tento týden si rozšiřujete své dovednosti, Býci. Máte prostor pro další vzdělávání, ať už cestou vzdělávacího kurzu nebo prostřednictvím koníčků. Prožijete tak docela příjemný týden, kdy se dozvíte mnoho nových obohacujících informací. 

Blíženci

V centru pozornosti jsou tento týden peníze, Blíženci. Pracovní týden začíná docela pomalu, velkou roli v tom mohou hrát nedokončené záležitosti. Zvažte, zda si nevzít den volna na generální úklid. Během týdne budete mít rozhazovačnou náladu a můžete snadno utratit velké jmění. 

Rak

Týden pro vás začíná poklidně, organizováním věcí a plánováním aktivit. Je to vhodný čas na přeorganizování vašeho pracovního nebo domácího pořádku. Uprostřed týdne může dojít k vážnějším pracovním dohodám a partnerským diskuzím. Zůstaňte v klidu, zatím se nejedná o nic závazného.

Lev

Na začátku týdne budete potřebovat pomalejší rozjezd. Neplánujte si proto zbytečně moc aktivit a schůzek. Udělejte něco dobrého a léčivého pro své tělo i mysl. Nezanedbávejte spánek a relaxační přestávky během dne.

Panna

První dny v týdnu budete mít více času na plánování a realizaci menších projektů. Projděte si administrativu a podívejte se, co už je zapotřebí vyřídit. S dalšími dny můžete svou domácí kancelář zcela reorganizovat.  

Váhy

V tomto týdnu se kolem vás může pohybovat tajný ctitel. V práci plynule přecházíte od jednoho úkolu k druhému. Také doma všechno dobře funguje. Můžete se proto věnovat navíc svým koníčkům a bez výčitek si vyrazit někam ven i přes týden. 

Štír

Vaše trpělivost se vyplácí. Tento týden se začíná rýsovat nová pracovní příležitost. Čeká vás konstruktivní diskuze o budoucím plánování. Na výsledek si budete muset ještě chvíli počkat, ale už je to na dosah, milí Štíři.

Střelec

Tento týden můžete formulovat plány, jak vydělat více peněz a zároveň dělat práci, která vás baví. Neodsouvejte každodenní úkoly, jen tak budete mít více času také na spontánní aktivity a dobrodružství, které milujete. 

Kozoroh

Tento týden budete vyzařovat energii, která přitahuje pozornost lidí, Kozorozi. To je skvělá příležitost k oslovení vaší tajné lásky. Možná se připravujete na zahájení podnikání nebo na zásadní profesní změnu. Uprostřed týdne si můžete získat mnoho lidí na svou stranu. Oslovte někoho s kým chcete spolupracovat.

Vodnář

Tento týden můžete mít skvělý podnikatelský nápad, Vodnáři. I když týden začíná nejistě, stále vás někdo vyrušuje a vy se nemusíte cítit ve své kůži, snažte se zachovat chladnou hlavu. Všechny své nápady si zapisujte a nic nezahazujte jako nepodstatné, vše se počítá!

Ryby

Týden začíná s lehkostí a hravostí. Můžete se vydat na dlouhou procházku, vrátit se k oblíbeným ručním pracem nebo třeba navštívit přítele z dětství. Je to dobrý týden, kdy budete mít dostatek energii i na své přátelé a kolegy.  

 

Zdroj: