Kam byste měli cestovat v závislosti na vašem znamení

Kam byste měli cestovat v závislosti na vašem znamení
Cestování není pro každého. Jsou lidé, kteří nevycestují do blízkého města, ani kdybyste jim slíbili značný finanční obnos. Pro ty z vás, kteří cestujete rádi, jsme připravili tento článek. Můžete se jím inspirovat při přemýšlení o další dovolené.

Beran (21. března – 19. dubna)

Na cestách se snadno nudíte a potřebujete místo, kde byste se mohli zabavit –⁠ nesnášíte jednotvárné prostředí. Nejlepším místem pro vaše cestování je Londýn, který toho má hodně co nabídnout.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte rádi jídlo, módu a uctivé jednání. Z tohoto důvodu pro vás bude Řím perfektní volba. Naučte se alespoň anglický jazyk a můžete vyrazit obdivovat cizí kraj.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete město, které by neustále udržovalo vaši pozornost. Máte rádi cestování do širého okolí od bodu vaší destinace. Barcelona je pro vás to pravé místo. V tomto městě je rozhodně co podnikat, což oceníte nejvíce vy, poněvadž rychle ztrácíte pozornost upíranou na jednu věc.

Rak (22. června – 22. července)

Martha's Vineyard je nejen ostrov v Atlantském oceánu, ale také je to místo přímo stvořené pro vás. Je to ostrov vhodný pro relaxaci, takže si zde můžete vytvořit své vlastní tempo a budete mít dostatek času na tvorbu dočasného domova.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro vás bude Tahiti ideální. Užijete si spoustu sluníčka i výhledů a budete mít pocit, že s vámi jednají jako s nejdůležitějším členem královské rodiny. A to je přesně to, po čem toužíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro vás je nejlepší řešení Kalifornie, přesněji Napa Valley. Můžete se v klidu projít přírodou, najíst se i si odpočinout v lázních. Nikdo na vás nespěchá, tudíž si můžete po tvrdé práci dopřát zasloužený odpočinek.

Váhy (23. září – 23. října)

Musíte mít ve své přítomnosti romantiku, jinak se vaše dovolená zkazí. Abyste nebyli zklamaní ze sebou vybrané dovolené a nevyčítali si vyhozené peníze do konce vašeho života, zkuste Paříž.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potřebujete něco dráždivého po všech stránkách a Amsterdam vám vyjde vstříc a vyhoví všem vašim požadavkům a náladám. Máte vskutku hodně možností, jak strávit svou dovolenou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Potřebujete zajet někam, kde lidé budou přátelští a nebudete sami, kdo v noci vyrazí na průzkum ulic. New Orleans je pro vás vysněné místo, kde se neustále něco děje.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Aspen je město v Coloradu a je pro vás zaručeně vhodné. Po tvrdé práci a starostech si chcete odpočinout a dopřát si konečně také nějaký luxus.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Snadno se nudíte a potřebujete město, kde je vždy rušno –⁠ tím myslíme 24 hodin denně se tam něco děje. Ve dne nebo v noci, vaši odlišně myslící duši uspokojí Berlín.

Ryby (19. února–20. března)

Andirondacké pohoří je vaše destinace, přesněji přírodní rezervace. Nikde neplatíte žádné omezující poplatky, nikdo vás nebude omezovat ve vašem úmyslu nabrat v přírodě energii.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.popsugar.co.uk