Jaký automobil se hodí k vašemu znamení nejvíce?

Jaký automobil se hodí k vašemu znamení nejvíce?
Pokud jste ten typ člověka, který rád hledá odpovědi ve hvězdách, možná byste rádi zjistili, jaké auto se hodí právě k vašemu znamení zvěrokruhu. Žijeme v době, kdy za volantem spousta z nás tráví mnoho času, proto může být ku prospěchu, aby s námi naše auto bylo kompatibilní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste Vodnáři, kteří jsou progresivní a potřebují být napřed před všemi ostatními. Chtějí být ti lepší. Proto pro vás bude favoritem elektromobil. Jako jeho majitelé budete možná první osobou ve vašem okolí, která si pořídí tuto revoluční technologii.

Ryby (19. února – 20. března)

Romantické Ryby. Vaší touhou není mít doma v garáži tu nejlepší technologii, kterou současný trh nabízí. Znáte mnohem podstatnější hodnoty, než že by vám záleželo na tom, jaké auto vlastníte. Jakýkoli klasický vůz si vyberete, tak budete vždy spokojení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vy Berani jste ohnivé znamení, což znamená, že můžeme očekávat vaši odvážnost, okázalost a touhu být ve všem první. Co by mohlo být pro vás tedy lepší než výběr sportovního auta. Klidně obětujete trochu praktičnosti kvůli zábavě a stylu, které sportovní auta nabízí.

Býk (20. dubna - 20. května)

Vám Býkům nevadí utrácet za to nejlepší, co si v životě můžete dovolit. Zároveň jste taky mistři pohodlí. Saháte tedy po autech osvědčených a spolehlivých značek, které se mohou ostatním zdát konzervativní, ale vám poslouží přesně tak, jak očekáváte.

Blíženci (21. května – 20. června) 

Vaše osobnost je od přírody trochu rozpolcená a často máte pocit, že obýváte dvě těla najednou. V některé dny toužíte po svobodě a jindy jsou z vás zdomácnělí tvorové. Tyhle dva aspekty vám nejlépe poskytne tzv. crossover, který poskytuje útulnost sedanu, ale zároveň nabízí prostor a možnosti, které nabízí SUV.

Rak (21. června – 22. července)

Pokud jste Rak, tak jistě znáte, že během dne můžete projít téměř každou náladou a co chvíli můžete mít chuť dělat nebo vlastnit něco jiného. Jste hluboce citlivými osobami, kterým je loajalita vlastní. Ideální pro vás bude luxusní sedan se všemi možnými doplňky.

Lev (23. července - 22. srpna)

Jako okázalý Lev jste se narodili se schopnostmi vůdce a přirozenou touhou být středem pozornosti. Ideálním autem je díky tomu pro vás kabriolet. Otevřená střecha a sexy tělo auta vám umožní upoutat pozornost na každém kroku. Zároveň milujete svobodu. Co vám ji může evokovat více než pocit cítit vítr ve vlasech?

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste loajální a praktická Panna, která má často problém přijmout svoje emoce. Jste laskaví a někdy až přílišně zorganizovaní. Na cestách potřebujete mít při ruce vše, na co jste zvyklí. Pohodlí je pro vás na prvním místě. Proto pro vás bude ideálním parťákem auto typu kombi.

Váhy (23. září – 22. října)

Nenávidíte samotu a toužíte užívat si všech radostí, které život přináší. Minivan je pro vás perfektní auto. Baví vás především spousta úložného prostoru, protože to znamená, že můžete kdykoli vyrazit na cesty obklopení svými nejbližšími.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Jste vášnivým, statečným a vynalézavým znamením, což z vás dělá perfektní kandidáty na majitele terénního vozidla, které ještě více podpoří vaše sebevědomí a sebedůvěru. Milujete ten pocit, kdy se s autem snadno můžete vyšplhat na vrchol cesty.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste idealistický Střelec, který miluje svobodu cestování. Ideálním parťákem na cesty pro vás bude novodobý hybrid. Flexibilní karoserie tohoto vozu poskytuje dostatek zavazadlového prostoru pro vaše věci a pohonné ústrojí vozidla prodlouží výdrž nádrže o několik kilometrů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jako Kozorozi jste zodpovědní, nezávislí a ochotní sdílet svou moudrost. Máte rádi dobře zpracované stroje, proto je pro vás pickup jako stvořený. Ten stačí k uspokojení všech vašich potřeb.

 

Zdroje: