Víte, jaké jste exotické zvíře podle znamení?

Víte, jaké jste exotické zvíře podle znamení?
Exotická zvířata nás lákají. Ať si nějaké exotické zvířátko chceme pořídit nebo se na ně jen rádi díváme v zoo - svým způsobem nás jejich vzhled přitahuje a nutí nás k obdivu těchto zvířátek. Položili jste si někdy otázku, jaké zvíře se podobá Vašemu charakteru? Zde naleznete odpověď

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste tvrdohlaví a jdete za svým cílem stůj co stůj. Ve světě exotických zvířat existuje vám podobné zvíře, a sice mýval. Nezastaví se před ničím, aby získal potravu. Občas má poté problém dostat se ven, ale díky svému řešení situací se mu to téměř vždy povede.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste největší lenoši ze všech znamení zvěrokruhu. Když však chcete něčeho docílit, jdete si tvrdě za svým cílem, a je úplně jedno, jak dlouho to bude trvat. Jste takový lidský lenochod.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte svou dobrou a stinnou stránku a máte potřebu hodně povídat o čemkoliv. Všichni zástupci papoušků Ara mají stejné mínění. A navíc –⁠ stejně jako oni, i Vy jste extrémně strategičtí, pokud jde o splnění vašeho přání.

Rak (22. června – 22. července)

Kdo by neznal váš cit pro ochranu rodiny a vždy dobrou náladu, pokud jde o blaho vašich příbuzných? Liška Fenek je na tom úplně stejně. Udělá cokoliv, aby své mladé učinil šťastnými.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je tu závažný důvod, proč se vaše znamení jmenuje tak, jak se jmenuje. Poněvadž je to právě lev, kdo se ze zvířecí říše nejvíce podobá vašim vlastnostem. Potřebuje být všemi ostatními ve smečce uctíván, stejně jako to vyžadujete vy od vaší rodiny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vše musí být perfektní, vše musí u vás fungovat. Svou práci děláte dobře a podle pokynů, stejně jako surikata. Pokud má hlídat, hlídá různá nebezpečí, dokud není vystřídána. Teprve poté odpočívá.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste nesmírně inteligentní a mírumilovní. Máte rádi, když všechno klape, jak má, a když jsou všichni spokojeni. Pokud se tak neděje, jste opravdu smutní. Stejně jako činčila, kterou si řada lidí oblíbila jako domácí mazlíčky pro jejich klidnost a inteligenci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste nesmírně pracovití a ve snaze dosáhnout svého cíle vytrváte. Jste jedno z nejvytrvalejších znamení. Želva se pyšní tímtéž. Své citlivé nitro schováváte do tvrdého krunýře, stejně jako se schovává želva při nebezpečí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikde neposedíte, vždy musíte někam vyrazit. Nejlépe vám je v přírodě, která vám je milejší než váš vlastní domov. Stejné to má i Kaloň egyptský, který spíše poletuje okolo a domů se letí pouze prospat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste oddaní své rodině a blízkým. Početnější rodina pro vás nepředstavuje problém. Neustále potřebujete něco vymýšlet a realizovat jen proto, abyste se nenudili. Osmák degu je Váš hlodavec. Toto malé zvířátko z Chile je neuvěřitelně zvídavé a stejně jako vy je většinou aktivní ve dne i v noci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepotřebujete nikoho, aby vás hlídal, jdete svým vlastním tempem. Ve většině případů vás ostatní nestíhají. Dokážete být samotář, stejně jako Medvěd lední, který od doby svého dospění opravdu nikoho nepotřebuje.

Ryby (19. února–20. března)

Možná vás nepřekvapí, že vy jakožto exotické zvíře byste byli ryba. Jste citliví a rádi se udržujete ve společnosti, protože víte, že v jednotě je síla, ať se jedná o koupi jídla či o váš pocit nebezpečí na opuštěných místech. Též si rádi kousnete do citů druhých, a proto se k vám hodí ryba Piraňa

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text