Předurčuje vaše znamení zvěrokruhu vaše řidičské znalosti?

Předurčuje vaše znamení zvěrokruhu vaše řidičské znalosti?
Tvrdohlavý, ale praktický Býk versus přizpůsobivé, ale roztržité Ryby? Kdo je lepší řidič? Mnozí lidé věří, že astrologická znamení určují aspekty naší osobnosti a to, jak budeme reagovat v určitých situacích, dokonce i za volantem.

To, jaké je naše chování a zvyky v běžném životě, ovlivňuje i to, zda jsme na silnici tím, kdo umí splynout, anebo tím, kdo potřebuje vybočit. Pojďme společně zjistit, jak si při řízení stojíte vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února):

Dobrodružný a impulzivní. Nebojíte se dopravní zácpy, protože vždycky najdete způsob, jak ten nejhorší provoz obejít. Problémem je, že tyto zkratky často zahrnují například nedovolené odbočení nebo překročení rychlosti. Pokuty pro vás nejsou překvapením.

Ryby (19. února – 20. března):

Trpělivé, ale duchem nepřítomné. Jste dobromyslní a nemáte potíž vyhovět ostatním řidičům a pustit je před sebe. Často býváte myšlenkami jinde a máte díky tomu potíže kontrolovat slepé úhly, jejichž sledování je pro bezpečnou jízdu důležité.

Beran (21. března – 19. dubna):

Netrpělivý, ale rozhodný. Na silnici jste to často právě vy, kdo je tím netrpělivým řidičem, který se nebezpečně proplétá provozem. Tohle chování je podmíněno vaším zvykem nechávat věci na poslední chvíli. Pokuta za překročení rychlosti pro vás nebývá překvapením.

Býk (20. dubna - 20. května):

Dovedný, ale trpělivý. Jste milovníky aut a řízení je pro vás relaxace. Jako Býci jste plánovači a svoje cesty máte většinou dobře naplánované dopředu. Pokud se plán zvrtne, stane se z vás však agresivní řidič, kterého mnohdy nezastaví ani červená.

Blíženci (21. května – 20. června):

Adaptabilní a multifunkční. Právě multifunkčnost může vést k tomu, že se za volantem necháte lehce rozptýlit – pitím kávy, kontrolou telefonu, což může být nebezpečné, a to jak pro vás, tak pro ostatní.

Rak (21. června – 22. července):

Soucitný a nejistý. Vy Raci jste známí svojí empatií, což se promítá i na silnici. Jste ohleduplní k ostatním řidičům. Naopak vás ale díky citlivé povaze vyvede z míry každá netradiční situace, jako je třeba nečekané zatroubení klaksonu.

Lev (23. července - 22. srpna):

Sebevědomý a sebestředný. Pohání vás touha vyniknout. Takže i za volantem býváte jedni z nejvíce kvalifikovaných řidičů, kteří nedělají chyby, což vás často vede i k tomu, že do hry vstoupí vaše ego a můžete tíhnout k porušování zákona.  

Panna (23. srpna – 22. září):

Praktická, ale přehnaně opatrná. Jako Panny jste často perfekcionisté, a to i za volantem. Vaše opatrná povaha je tak váhavá, že můžete mít potíže i s tím, jakým východem vyjet na kruhovém výjezdu nebo do jakého odbočovacího pruhu se zařadit.

Váhy (23. září–22. října):

Kooperativní, ale váhavé. Na silnici vás nejvíce ocení motorkáři, cyklisti i chodci, protože jste jedni z nejohleduplnějších řidičů. Vaše nerozhodná povaha ale může způsobit, že jste náchylnější k nehodám.

Štír (23. října – 21. listopadu):

Vynalézavý, ale drsný. Řidič Štír je známý tím, že je intuitivní, je obvykle dobrý v předvídání chování ostatních řidičů. Můžete se snadno urazit chováním ostatních řidičů a dáváte to najevo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince):

Rozumný, ale tvrdohlavý. Jako řidič Střelec jste vždy ochotni pomoci kolegům motoristům a chováte se na silnici bezpečně. Na druhou stranu, pokud uděláte nějakou chybu, tak je malá pravděpodobnost, že se k ní přiznáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna):

Bezpečný a plánující. Jezdíte tempem, které je pro vás pohodlné a bezpečné, plánujete své cesty dopředu a často tedy i vyrážíte na cestu dřív, to z vás dělá řidiče, který se za volantem chová velmi odpovědně.

 

Zdroje:

Zdroje článku:
  • www.hupy.com,
  • www.hupy.com