Znamení, která milují děti a plánují pořídit si své vlastní. Patříte mezi ně?

Znamení, která milují děti a plánují pořídit si své vlastní. Patříte mezi ně?
S dětmi je zábava a jsou roztomilé, ale ne každý se hrne do toho, aby s nimi mohl trávit čas. Tato čtyři znamení však děti milují a s radostí vám je pohlídají. Jejich nadšení se dá hned vycítit, a proto se za chvíli stanou velkými dětskými oblíbenci. Sedí to i na vás?

Kozoroh

Kozorozi milují děti hlavně proto, že jim připomínají jejich vlastní dětství a vrací příjemné vzpomínky z těchto bezstarostných a veselých let. Děti je mají rádi, protože se s nimi cítí v bezpečí, ale zároveň si s nimi vždycky užijí spoustu zábavy. A Kozorozi jsou ze společně stráveného času nadšení snad ještě více než oni.

Většinou se proto nemohou dočkat, až založí vlastní rodinu. Právě oni navíc patří mezi nejvyspělejší znamení zvěrokruhu, takže se rozhodně nemusí bát, že by na děti nebyli připraveni. Jsou zodpovědní a mají v sobě vlastnosti, které jsou v rodičovství klíčové. Jako rodiče dokážou být trpěliví, vytrvalí, ochranářští a vždy si na své děti najdou čas. Zároveň dokážou ze všeho udělat hru a pobavit je ještě více, než se v dětství bavili oni. Nedivte se tedy, pokud ve vaší skupině přátel je právě Kozoroh takovou rodičovskou figurou. K tomu jsou prostě jako dělaní.

Rak

Raci jsou opravdu citliví, někdy možná až příliš. A právě děti díky dětem vychází jejich starostlivá a citlivá stránka ještě více na povrch. Rádi s dětmi tráví čas, ať už jde o děti jejich příbuzných a přátel nebo i o ty, které dostanou na hlídání nebo doučování. Děti je zkrátka nabíjí a každé z nich v nich něco zanechá.

Raci jsou rodinnými typy a rodina jim vždy přináší pocit jistoty a bezpečí. Když založí vlastní rodinu, jsou skvělými a milujícími rodiči. Většinou jim ale trvá déle, než se usadí a jsou na vlastní děti připravení. 

Býk

Tvrdohlaví Býci po velké rodině většinou touží od dětství a neumí si život bez dětí ani představit. Mají v sobě jakousi představu rodiny a dětí, které se snaží celý život dosáhnout. Nikam ale nespěchají. Vědí, že na sebe musí s velkými změnami pomalu. Navíc je pro ně v životě důležitá jistota a zabezpečení, takže klidný a jistý život chtějí dopřát i svým dětem. Snaží se proto nejprve zajistit, aby se svým partnerem měli silné pouto a aby si navzájem plně důvěřovali. Finanční zabezpečení pro ně také hraje velkou roli. Umí tedy být trpěliví a počkat si klidně celý život. Jako rodiče jsou dětem velkou oporou, jsou vytrvalí a své děti z celého srdce milují a obdivují.

Když k jejich vlastním dětem z nějakého důvodu nedojde, rádi se alespoň sbližují s dětmi svých známých a příbuzných nebo si najdou práci, ve které dětem pomáhají nebo s nimi pracují.

Váhy

Váhy jsou podobně jako Raci hodně starostlivé a citlivé. Mají v sobě tolik lásky, kterou potřebují šířit, a právě dětem ji s radostí všechnu předávají. Děti je naplňují a dokáží je vždy rozveselit, ať se cítí jakkoli.

Na své vlastní děti si ale raději počkají a často nevědí, jestli se do tak velkého závazku mají vůbec pouštět. Chtějí svým dětem totiž dopřát to nejlepší a zajistit jim dostatečné zázemí. Navíc před založením rodiny potřebují mít skutečně silný vztah, ve který budou věřit a dokáží do něj vložit všechnu svou energii a úsilí. Děti totiž berou jako důsledek bezpodmínečné lásky, který ji ještě více stvrzuje.

 

Zdroje: