Partnerský horoskop na poslední únorový víkend: Býci, nikam nespěchejte. Blíženci, nebraňte se výměně názorů

Partnerský horoskop na poslední únorový víkend: Býci, nikam nespěchejte. Blíženci, nebraňte se výměně názorů
Pokud na víkend plánujete se svým partnerem společné aktivity a odpočinek, těšte se! Hvězdy vám dopřejí mnoho příležitostí, jak se ve vztahu ještě více propojit a příjemně si užít společný čas.

Beran

Přestože budete pravděpodobně pracovně vytížení, naskytne se vám možnost prohloubit váš partnerský vztah. Udělejte si na svou lásku čas a věnujte se činnostem, které vás propojují na osobní úrovni. 

Býk

Ve svých osobních vztazích nikam nespěchejte. Dovolte, aby se vše vyvíjelo vlastním tempem. Prostě si jen užívejte pocit vzájemné blízkosti a projevte partnerovi svou vděčnost.  

Blíženci

Blízkost vaší lásky vám přináší hluboký pocit bezpečí. Možná je mezi vámi drobný konflikt, který vás může naopak posílit a přinést vám ještě větší sounáležitost. Nebraňte se proto jakékoliv výměně názorů, váš vztah to jen uzdraví.

Rak

Pokud u vás v posledních dnech došlo k hádkám, promluvte si o problémech se svou drahou polovičkou v klidu a bez toho, aniž byste se ponořili do malicherných věcí. 

Lev

Ve vašem vztahu komunikace krásně plyne. Pokud jste měli v poslední době nějaké potíže, věnujte tento víkend odpočinku a vzájemnému opečovávání. Můžete se k sobě ještě více přiblížit a vytvořit láskyplné pouto.

Panna

Víkend bude poklidný a vy si užijete společný čas s přáteli. Ve vašem vztahu panuje příjemný klid. Všechny dohody probíhají hladce a vy si konečně můžete chvíli odpočinout.

Váhy

Klíčem k úspěchu každého vztahu v dnešní době je udělat si na sebe čas. Tento víkend můžete napravit všechny chyby, kterých jste se dopustili v minulých dnech. Naplňte svůj vztah vzájemnou péčí a laskavostí.

Štír

Pracovní záležitosti vyřiďte ještě v pátek, abyste o víkendu měli čas jen na rande, výlet nebo společné lenošení. Oddejte se nicnedělání, bude pro vás oba velmi léčivé. 

Střelec

Některé pracovní aktivity mohly váš vztah během pracovního týdne odsunout na druhou kolej. O víkendu přijde uvolnění a vy se můžete oddávat společným činnostem, které vás dva ještě více propojí.

Kozoroh

I přes intenzivní problémy naleznete s partnerem společnou cestu a harmonii. Alespoň jeden večer zůstaňte sami a dejte prostor intimnímu rozhovoru o věcech, které vás v poslední době trápí. 

Vodnář

Tento víkend čekejte překvapení. Společná relaxace, duchovní a kreativní činnosti vám pomohou obnovit rovnováhu ve vašem vztahu. V neděli spolu zůstaňte v hřejivém objetí.

Ryby

S trochou snahy můžete tento víkend pochopit záměry vaší lásky. Vše, čemu jste dosud nerozuměli, se vám rozkryje. Udělejte pozitivní krok a objevte skrytou pravdu. 

 

Zdroj: