Někteří se v davu neztratí. Která tři znamení vyčnívají nad ostatními?

Někteří se v davu neztratí. Která tři znamení vyčnívají nad ostatními?
Každé znamení je jedinečné a každé jde k úspěchu vlastní cestou. Jsou ale taková, která mají v něčem navrch. Kde byl vesmír trochu nespravedlivý a kterým třem znamením nadělil lepší předpoklady?

Co to vlastně znamená vyčnívat nad ostatními? Samozřejmě, že každé znamení něčím vyčnívá, třeba i tím, že nevyčnívá. Pro tento článek jsme ale udělali výběr těch, která to dělají nejvýrazněji. Tahle tři zkrátka nepřehlédnete.

Lev

Kdybyste tenhle článek četli právě vy, Lvi, a nenašli tu svoje znamení, mohlo by nastat peklo. Ale vás sem prostě musíme zařadit. Ne, že byste o tom moc dobře nevěděli, ale jste královské znamení. I když ne každý zrozenec Lva musí mít automaticky ty nejlepší vlastnosti a schopnosti, k vašim největším esům v rukávu patří to, že umíte své okolí přesvědčit snad i o těch kvalitách, které možná ani nemáte. V pracovní oblasti obvykle zaujímáte vyšší a vedoucí pozice. Rádi lidi řídíte, a pokud jste srovnaní se svým egem, jste také dobrými a oblíbenými šéfy.

Problém ovšem může nastat, pokud to se lví ctižádostivostí až příliš přeháníte. Máte sklony myslet si, že jste těmi jedinými pravdivými na světě. To, co ostatní od okolí vezmou jako kompliment řečený ze slušnosti, vy berete za nevyvratitelný fakt. Pokud jste se sebou srovnaní a v hloubi duše vám nechybí sebevědomí, pak umíte být i dobrými přáteli, ale pokud nejste v dobré náladě, můžete od sebe lidi odvádět svou vztahovačností.

Kozoroh

Vaše neuvěřitelná houževnatost vás vždycky vytáhne na vrchol. Nemáte problém odepřít si ta potěšení, ve kterých nevidíte perspektivu. Jste chladný logik a to vám dává náskok před ostatními.

Ačkoliv ve společnosti nejste zrovna populární, do top tří znamení vás zařadit musíme, protože jste se tam zkrátka vyšplhali. Nevyčníváte pro to, že byste se narodili na vrchu nebo dostali od vesmíru bůhvíjaké vlohy, ale i v případě, že je vám z hůry dáno málo (což nemusí být pravda), přimějete to málo pracovat tak naplno, že předeženete největší génie.

Nevýhodou je, že nehledě na to, jak vysoko se dostanete a kolik peněz vyděláte, nikdy si je plně neužijete. Nemáte míru. Měsíce i roky jste si schopni odpírat to, co by vás skutečně bavilo a když jste ochotni přimhouřit oko nad svým řádem, je už pozdě a není nikdo, kdo by s vámi na roky zasloužené pivo zašel. Nebo v opačném případě víte, že moc pracujete místo odpočinku se odměňujete jen dalšími položkami, které budete muset zařadit o rozpočtu a způsobit si tak jimi další stres.

Cestou ze začarovaného kruhu by bylo si odpočinout, a pokud to nejde, odpusťte si nakupování kávy a věcí, které vás neuspokojí a místo toho si peníze odložte na terapeuta nebo osobního kouče.

Střelec

Ostatní znamení se při pohledu na vás musí kousat do rtu. Zatímco jiní si musí své postavení odpracovat, vybojovat, vysloužit nebo vyloudit z ostatních milými úsměvy, vám jde štěstěna přímo na ruku. Jste okouzlující a daří se vám, na co sáhnete. Když si náhodou usmyslíte něco, na co nestačíte, vyrojí se okolo vás řada obdivovatelů, kteří vám nabízejí pomoc a stejně vás dostanou do cíle.

Jediná vaše nevýhoda je, že po cestě nahoru nekoukáte, kam šlapete. Vás to nijak neohrozí, ale vůbec se neohlížíte, jestli neubližujete ostatním. V pondělí jste se rozhodli oženit se, v úterý raději plánujete dát se do válčení na druhé straně světa. A vůbec vás nenapadne, že s vašimi původně přesvědčivými sliby někde někdo počítá.

Klíčem k tomu, aby se váš úspěch nestal pohromou pro okolí, je sebereflexe. Važte své činy, ptejte se svého okolí, jestli je to takhle v pořádku. Jen proto, že to co děláte, by nevadilo vám, nemusí souhlasit všichni ostatní.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek