Partnerský horoskop na tento týden: Komunikativní Blíženci, vášniví Štíři a přitažlivé Ryby

Partnerský horoskop na tento týden: Komunikativní Blíženci, vášniví Štíři a přitažlivé Ryby
Některá znamení by si tento týden měla dát pozor na partnerskou komunikaci. Podívejte se, zda vás čekají hádky nebo romantika?

Beran

Svou energii se tento týden pokuste nasměrovat produktivně. Špatné nálady se nejlépe zbavte cvičením nebo jinou kreativní činností. Nedopusťte, abyste svůj vztek přenášeli na svého partnera, Berani.

Býk

S důležitými rozhovory počkejte několik dní, dokud se ovzduší trochu nepročistí. Využijte tento čas na jakoukoliv aktivitu, kterou můžete získat větší nadhled. Vše uvidíte v novém světle a snáze pak můžete dojít ke správnému rozhodnutí.

Blíženci

Tento týden budete velmi komunikativní, Blíženci. Máte toho hodně na srdci i ve své mysli. Udělejte maximum pro to, abyste se nezapletli do žádné hádky. Co vám bude naopak svědčit je například spontánní rande a hravá milostná nálada. 

Rak

Zaměřte se na hojnost ve svém životě. Nedívejte se na život z pozice bezmoci, ale jako král či královna. Všechno, co potřebujete už máte. Jak s tím naložíte je pouze na vás, milí Raci.

Lev

Případné partnerské neshody vyřešte tvůrčím způsobem. Představte si vás dva jako taneční partnery uprostřed dynamického tance. Tento obraz vám pomůže dotvořit skutečný scénář vašeho nedorozumění. 

Panna

Tento týden si dejte pozor na problémy v komunikaci. Zachovejte si otevřenou mysl a nechejte svého partnera co nejvíce mluvit. Možná zjistíte, že jakmile se uklidníte, uvidíte úplně jinou stránku své lásky, kterou začnete milovat a oceňovat.

Váhy

Je před vámi týden plný překvapení, Váhy. V posledních týdnech jste velmi poctivě pracovali na svém pokroku, a to se vám začíná vyplácet. Jakékoli změny v partnerském vztahu, které vás v tomto týdnu potkají, budou z dlouhodobého hlediska příznivé.

Štír

Se svou drahou polovičkou se v tomto týdnu oddávejte společné relaxaci a odpočinkovým aktivitám, které vás oba těší. Můžete si spolu užívat skvělé rozhovory, cestování a vášnivé milování.

Střelec

Napětí ve vašem vztahu se zmírňuje a vy strávíte týden v harmonii a vzájemném pochopení. Ke konci týdne se mohou vyskytnout drobné hádky, kdy můžete nevědomky otestovat trpělivost svého partnera.

Kozoroh

Tento týden se s partnerem zapojíte do komunitního života. Možná spolu objevíte nový koníček nebo se zúčastníte společenského plesu. Společné aktivity váš vztah nabijí a posílí. Připravte se také na zvýšenou sexuální energii. 

Vodnář

Romantika u vás tento týden opravdu není na programu, Vodnáři. Váš vztah mohou ovlivnit zejména názory příbuzných a přátel. Zejména v manželství či v dlouhodobých vztazích se mohou objevit nepříjemné hádky. 

Ryby

Svého partnera tento týden velice přitahujete. Společné cestování, kulturní nebo duchovní aktivity mohou přinést romantické chvíle a váš vztah velmi obohatit. Těšte se, Ryby!

 

Zdroj: