Jaký sport je pro vás ideální podle znamení zvěrokruhu

Jaký sport je pro vás ideální podle znamení zvěrokruhu
Může se to zdát zvláštní, ale horoskop a znamení zvěrokruhu mohou pomoci při výběru ideálního sportu pro pravidelné rekreační sportování. Například Berani, Střelci a Blíženci jsou velmi aktivní lidé s potřebují sporty, které vyžadují hodně energie.

Naopak lidé narození ve znamení Ryb, Raka a Býka tíhnou k relaxaci a měli by si volit sportovní aktivity zaměřené na držení těla a rovnováhu.

Ryby

Oblíbeným sportem pro lidi narozené ve znamení Ryb je sledování televizních utkání na pohovce. I když to lze považovat za výbornou zábavu, nepatří to k nejvýkonnějším pohybovým aktivitám. U tohoto znamení je třeba upřednostňovat mentální úsilí, něco, co zahrnuje techniku ​​a přesnost. Dobrou volbou je balet nebo bojová umění věnovaná držení těla, jako je tai-chi.

Býk

Ani ti, kteří se narodili ve znamení Býka, se sportu moc nevěnují a spíše uvažují o odpočinku a klidu. Rozjímání nad krajinou je oblíbenou činností tohoto znamení, které volí chůzi, běh v přírodě, běh na lyžích nebo severskou chůzi s holemi.

Panna

Lidé narození v tomto znamení inklinují zejména k pomalým a pravidelným činnostem, nejlépe za doprovodu krásné hudby. Ženy často volí jógu, pilates nebo závodní chůzi, zatímco muži rádi ukazují svou racionalitu a logiku ve sportech jako je šerm nebo jízda na kole, které také vyžadují hodně vytrvalosti.

Rak

Znamení Raka nemá rádo stálost a opakování, proto je těžké vybrat činnost pro nějaké delší období a vydržet u ní se stejným nadšením. Nejlepší volbou by mohlo být spojení s vodním živlem, ideální je například plachtění nebo plavání.

A jaký je váš ideální sport, Zdroj: Eugene Onischenko / Shutterstock

Váhy

Lidem v tomto znamení je blízká rovnováha a koordinovaný pohyb, přednostně by měli volit choreografické aktivity za doprovodu hudby a nejlépe ve skupině. Oblíbeným sportem může být párový tanec nebo moderní gymnastika. Pro muže se nabízí i tenis.

Střelec

Střelec je nadaný pro skupinové sporty, kde je zásadní týmová hra. Ideálními aktivitami jsou volejbal nebo basketbal, ale také jízda na koni a všechny sporty provozované pod širým nebem.

Vodnář

Vodnářům se na sportovním poli meze nekladou a mají potřebu poznávat stále nové disciplíny a praktikovat jich více najednou. Lidé narození v tomto znamení vědí, co to znamená sportovat. Mezi nejlepšími volbami je gymnastika, parašutismus a surfování.

Kozoroh

Moudrost je jednou z vrozených vlastností Kozoroha, který si své aktivity vybírá s velmi konkrétním cílem a již naprogramovaným účelem. Kozorozi inklinují k provozování alpských sportů jako je lyžování a horolezectví a umějí skloubit svou fyzickou sílu s technikou a individuálním nasazením.

Lev

Lev je veden Sluncem, proto lidé narození v tomto znamení milují rychlost a jsou velmi soutěživí. S radostí si proto vyzkouší motoristické závody, zatímco ženy dají přednost posilovně a činkám pro vyrýsování postavy.

Štír

Štír má silný soutěživý náboj a díky vlivu Pluta disponuje navíc mimořádnou odolností. Ideální jsou proto sporty jako atletika, kde je věnovaná zvláštní pozornost jednotlivci.

Blíženci

Lidé narození ve znamení Blíženců mají energie na rozdávání. K dosažení klidu je nezbytná fyzická aktivita, proto je nutný adrenalinový a fyzicky náročný, ale i psychicky uspokojující sport. Pro toto znamení jsou ideálními sporty paragliding a kiteboarding, zatímco dívky preferují aktivity, jako je aerobik.

Beran

Lidé ve znamení Berana jsou silní a připravení na každou sportovní výzvu. Vyniknou v atletice ale i v tvrdších sportech, jako je box a kickbox.

 

Zdroj: