Jaké jste hospodářské zvíře podle znamení?

Jaké jste hospodářské zvíře podle znamení?
Hospodářská zvířata jsou chována pro maso, mléko, med, vlnu nebo peří. Také tažná zvířata se sem řadí. Zajímalo vás někdy, jaké hospodářské zvíře s vámi sdílí své vlastnosti? Zde naleznete odpověď.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran se vyznačuje agresivitou, pokud někdo ohrozí jeho stádo. Stejně tvrdohlavě se chováte i vy, pokud jde o blaho vaší rodiny. Své blízké bráníte za každou cenu, a proto se bk vám nositel názvu vašeho znamení právem hodí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Také vy nenosíte jméno samečka turu bezdůvodně. S kýmkoliv, kdo se k vám chová dobře, jednáte se vší úctou, avšak před všemi, kteří vám kdy ublížili, se máte na pozoru. Jako býk si rádi poležíte, avšak pokud tušíte zradu, jste okamžitě na nohou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte povahu prasete. Jste inteligentní a dokážete si povídat o čemkoliv, stejně jako prase dokáže chrochtat celý den. Prasátka věčně něco dělají a mají rádi jídlo, což je většinou případ vašeho znamení.

Rak (22. června – 22. července)

Mírumilovná povaha králíků se hodí k vašemu znamení. Nejraději jste u sebe doma. V neznámém prostředí se necítíte příliš dobře. Začnete se tam cítit dobře až ve chvíli, kdy se dané místo pro vás stane známým. Též králík se chová nejistě a má se před vším na pozoru v neznámém prostředí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste někdy měli tu čest setkat se s neznámým houserem, určitě víte, že na neznámé lidi reaguje jakoby povýšeně a dožaduje se vašeho respektu. Husa je milující k lidem, které zná, a bude je bránit před nebezpečím, jako to děláte i vy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud vám někdo řekne, že něco musí být uděláno včas, vyhovíte mu, pokud je to ve vašem zájmu. Stejně jako slepice poslouchají kohouta, který ví, jak se mají slepičky chovat, aby vše fungovalo, a ony vědí, že je to to nejlepší, co mohou udělat. Ať se řadíte svým chováním ke slepici nebo ke kohoutovi, jako Kur domácí byste vynikli.

Váhy (23. září – 23. října)

Světový mír je to, co vyžadujete od ostatních, často se však brzy stáhnete, abyste nebyli za ty zlé. To je vaše myšlení. Avšak pokud vidíte, že je někomu ubližováno, neváháte mu pomoci, přestože dotyčného neznáte. Stejné chování bylo mnohokrát zaznamenáno u koně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebojíte se práce. Vytrváte ve všem, co si zamanete. Pokud jde o vaše přežití ve společnosti, nehodláte se snížit k ničemu, co pro vás nemá žádný užitek. Pokud vám vaše práce přinese obživu, věnujete se jí až do konce. Osel má stejnou osobnost jako vy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud hledáte zvíře, které vystihuje vaši potřebu neustále se někde pohybovat, koza je ta pravá. Pokud má možnost pohybu, pobíhá a poskakuje po všem možném a do svého domova zavítá jen minimálně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Věděli jste, že Pes domácí se řadí nejen k mazlíčkům, ale také k hospodářským zvířatům? Je to tak, hlídá váš majetek a někteří se používají jako pastevečtí psi. Vědí, že získají odměnu v podobě lásky svých pánů, proto jsou oddaní lidem, u nichž přebývají, a dělá jim radost činit svou lidskou smečku šťastnou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Příliš si nevšímáte ostatních a máte svou vlastní hlavu. Nezměníte názor jen proto, že vám to někdo přikáže. Stejně jako Včela medonosná. Všímáte si svého úkolu, který plníte pro lidi, které máte rádi.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste citliví a neodpustíte si uštěpačnou poznámku na adresu kohokoliv, kdo se vás, byť nechtěně, dotkl. Zdržujete se v přítomnosti druhých, abyste byli s někým, kdo vás pochopí. Holub má stejnou povahu jako vy.

 

Zdroj: 

  • autorský text