4 znamení zvěrokruhu, která se často cítí přehlížená

4 znamení zvěrokruhu, která se často cítí přehlížená
Pocit, že vás všichni přehlíží, patří k nejhorším pocitům člověka. I přesto se to občas děje. Avšak někteří lidé, ať jim dáváte svou náklonnost najevo sebevíce, mají pocit, že jsou ostatními přehlíženi. To může vést až k depresím.

Při tomto stavu je nejdůležitější myslet racionálně a zjistit, kdo vás má nejvíce rád, a dotyčného se držet. Nepatříte také k následujícím čtyřem znamením? Nejhorší jsou pochopitelně přátelé, kteří nejsou opravdoví, kteří vám nepomohou, pokud vám něco chybí nebo se cítíte smutně. Jakmile na někoho takového narazíte, klidně při pocitu smutku řadíte do stejné kategorie i pravé přátele, kteří čekají na vaši žádost o pomoc, aby vás podrželi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše touha být ve všem první vám dává nesnesitelný pocit osamělosti, když se něco nedaří podle vašich představ. Kvůli vašemu chování moc skutečných přátel nemáte a každý se od vás distancuje, kdykoliv cítíte, že je něco špatně. Cítíte touhu sdělit svým přátelům, že vám není úplně nejlépe, ale zároveň nechcete přiznat svůj psychický nedostatek, tudíž i pokud máte skutečné přátele, nesvěříte se jim.

I pokud máte skutečné přátele, nesvěříte se jim, Zdroj: Flotsam / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Vycházíte lidem vstříc, aby byli šťastní, ale nakonec se cítíte osamělí a nepochopení. Máte pocit, že vám nikdo nerozumí, a tento pocit u vás může přetrvat i několik týdnů. Jakmile opustíte přátele, kteří za nic nestojí, a ocitnete se ve společnosti přátel schopných vám pomoci, tuto pomoc odmítnete, protože jste stále velice smutní a máte pocit, že vaši skuteční přátelé jsou stejní jako ti falešní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste schopni jít s lidmi ven a užívat si života, ale hluboko uvnitř sebe přesto cítíte prázdnotu. Máte své dny, kdy odmítáte všechny přátele, protože máte pocit, že vám stejně nikdo nerozumí. Je to váš vnitřní pocit, který pramení z faktu, že vše se nedá zvládnout tak perfektně, jak byste si představovali. Vaše vlastní negativní pocity vnímáte jako vaše zklamání. Myslíte si, že smutek je něco špatného, a proto se trestáte tím, že upadnete do hlubokého smutku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jste mimo dohled a dosah lidí, upadáte do stavů podobných depresi. Nedokážete lidem říci, že vás něco ranilo, a tím je necháváte dál pokračovat v jejich projevu, který vás ničí. To je váš zásadní problém –⁠ neumíte mluvit o svých skutečných pocitech. Jakmile zjistíte, že jste svým chováním od sebe vyhnali lidi, které milujete, cítíte se nesnášeni a přehlíženi kýmkoliv. Vy jste schopni si uvědomit svou chybu, ale to už jsou vaše milované osoby nenávratně pryč.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com