Jaké jste plemeno koně podle vašeho znamení?

Jaké jste plemeno koně podle vašeho znamení?
Někdo má koně rád, někdo ne, někdo se jich bojí. Tato velká zvířata mají mnoho plemen a tato plemena mají svou charakteristickou osobnost. Jaké plemeno jste podle vaší povahy vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Kůň, který se nejvíce podobá vaší osobnosti, je plnokrevník. Žádná výzva pro vás není nepřekonatelná a vždy se do všeho pouštíte s tím, co umíte nejlépe. V závislosti na tomto téměř vždy vyhrajete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste velmi pracovití a nebojíte se těžší práce, abyste dosáhli své vytoužené odměny. Stejně jako Irský tažný kůň, který se těší velké oblibě díky svému charakteru. Tito koně jsou opravdu extrémně spolehliví. Stejně jako vy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdy nedokážete s jistotou říci, čeho chcete dosáhnout. Trakénský kůň to má podobné. Je to talentovaný a velmi přátelský kůň. Někdy však má svou vlastní hlavu.

Rak (22. června – 22. července)

Jste velmi loajální, pokud někdo pochopí vaši pravou podstatu. Jste přátelští a schopni chránit své blízké. Takto se chová také Clydesdalský kůň.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždy musíte být první v cíli. Americký jezdecký kůň je pro tuto osobnost, kterou s vámi sdílí, velice populární mezi závodníky po celém světě. Stejně jako vy, i toto plemeno je oddané svým nejbližším.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vy byste se stali Americkým kovbojským koněm, kdybyste se narodili jako kůň. Také vy jste hodně praktičtí ve vašem přístupu k životu. Co si umanete, to musíte dotáhnout do zdárného konce, nehledě na to, jak těžké to bude.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše přátelská a milá povaha i touha po rovnováze v životě je podobná Hannoverskému koni. Také on ví, kdy se mu jeho úkol povedl, a kdy ne, a čeká, že za své úspěchy bude náležitě odměněn.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Víte, co chcete, a toužíte toho dosáhnout. Nedáváte najevo své slabiny a chcete, aby vás lidé respektovali. Arabský plnokrevník touží po tom samém.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Kůň hodný vaší osobnosti je Morgan. Pokud vám někdo vyčte vaše chyby, nic si z toho neděláte. Jste totiž velcí optimisté a máte dobrý vkus ve všech oblastech života.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chováte se jako Oldenburský kůň – někdy působíte chladně a bez emocí, ve skutečnosti však milujete svou rodinu a blízké a jste velmi pracovití, abyste uspokojili tužby členů vaší rodiny. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Fríský kůň je stejně rád nezávislý jako vy. Je to jedno z nejznámějších koňských plemen, které má neobvyklé zájmy a dělá věci zkrátka po svém.

Ryby (19. února–20. března)

Rozumíte lidem a snažíte se jim pomoci, stejně jako plemeno koně Appaloosa. Pokud si s tímto koněm rozumíte, on mezi ním a vámi vytvoří dlouhotrvající přátelství. Stejně jako jste toho schopni vy.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.theplaidhorse.com