Jaké netradiční domácí zvíře jste v závislosti na vašem znamení?

Jaké netradiční domácí zvíře jste v závislosti na vašem znamení?
Někteří lidé se nespokojí se psem, kočkou, králíkem nebo rybičkami. Vyžadují více. Běžně se tak stane, že přijdeme na návštěvu a cestu nám zkříží prasátko. Jaké netradiční domácí zvíře byste s největší pravděpodobností byli vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste stejní jako druh hada nazývaný Užovka červená. Jste sebevědomí a rychlí, pokud něčeho chcete dosáhnout. Jste podráždění, ale pokud něco chcete, stanete se klidnými.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé vás mají rádi pro vaši loajalitu ke svým přátelům. Jste také klidní a nikam nespěcháte. Želva nádherná jako by vám z oka vypadla. Je nesmírně trpělivá.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste přizpůsobiví, inteligentní a společenští. Vietnamské prase je druh prasete chovaného doma a sdílí s vámi tyto vlastnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Jste mírní, milí a máte rádi svůj domov, avšak jakmile se k vám někdo nechová přátelsky, vybudujete si svou obranu, stejně jako ježek se schoulí do klubíčka.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nedělá vám problém postarat se sami o sebe. Stejně jako Agama. Také ona je nesmírně statečná a myslí převážně na sebe, ale k ostatním se chová přátelsky, pokud ji respektují.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud máte drahou polovičku, která si vás osvojí a chce s vámi trávit všechen svůj čas, zachováte se jako mravenec. Stále pilně pracujete, ať se děje cokoliv. Jste hodně společenští.

Váhy (23. září – 23. října)

Toužíte po míru světovém i svém a jste upovídaní, pokud trávíte čas s člověkem hodným vaší inteligence. Andulka, též označována jako papoušek vlnkovaný, se vyznačuje tímtéž.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud narazíte na konkurenci, budete s ní bojovat jakýmkoliv způsobem. Nevzdáte to, dokud nevyhrajete. Stejně jako Bojovnice pestrá, i Vy jste běžně mírumilovní, ale běda, pokud vám někdo zkříží cestu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Oceňujete svobodu a jste nesmírně zvídaví. Pískomil touží po tomtéž. Zkoumají a zkoumají, pokud se jim naskytne příležitost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte vysokou dávku inteligence a jste samostatní. Máte hodně energie a jen tak něco vás neomrzí. Toto jsou též vlastnosti fretky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste zvědaví a nezávislí, čímž se přibližujete základním vlastnostem Felsumy zlatoocasé, druhu gekona. Je tichá, ale má hodně energie a odlišné chování. Je aktivní ve dne a v její hlavě se odehrává spousta bláznivých nápadů.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste nesmírně učenliví a též společenští jako králičí plemeno Holland lop. Tento neobvyklý domácí mazlíček se vyznačuje svou hravou povahou a velkorysostí, ale může být náladový.

 

Zdroj: