Která vlastnost vystihuje vaše znamení úplně nejvíce? Jste dominantní či dumavý typ?

Která vlastnost vystihuje vaše znamení úplně nejvíce? Jste dominantní či dumavý typ?
Jaké vlastnosti nejlépe vystihují vaše znamení? Snad se nedomníváte, že datum narození nemůže ovlivnit vaše společenské chování! Může za to pouze jen postavení hvězd? Nebo je za tím něco víc?

 Beran (21. březen – 20. duben)

Jste slunečním znamením. Proto jste předurčeni k tomu býti energičtí a plní energie. Milujete život a ještě více milujete vaši spontánnost. V hlavě to máte nastavené tak, že vždy musíte vést skupinu lidí. Na druhou stranu jste ale posedlí ukrutnou snahou vyhrávat, což na okolí může působit až arogantně.

Býk (21. dubna – 20. května)

Býci mají v životě jeden velký cíl – úspěch. A to za každou cenu, což vám nemusí přinášet jen dobrotu. V životě máte rádi pohodlí a společnost vašich nejbližších. Co se týče té stinné stránky… Rádi si skrblíte vše, co máte. Pokud se s někým jednou nepohodnete, trvá vám dlouho, než zlost opadne.

Blíženci (21. května – 20. června)

Intelekt je vaše druhé jméno. Mezi lidmi si rozumíte více než sami se sebou. Vaší nejvýraznější vlastností je dualita, která se vám v životě nemusí promítnout jen v tom dobrém slova smyslu. Dáváte přednost být sami se sebou a rádi to svému okolí dáváte najevo. Když vás někdo „přistihne“ ve vaší chvilce, nepozná vás.

Rak (21. června – 22. července)

Váš symbol, rak s tvrdým krunýřem, vás vystihuje více než dobře. Dáváte si pozor na to, jakého člověka si pustíte k tělu a koho raději necháte dále. Na druhou stranu váš soucit a schopnost projevit empatii ocení každý, kdo ho zrovna potřebuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vysoké sebevědomí je vaším každodenním chlebem. Tak jako v přírodě, i ve zvěrokruhu jste králem. Jste ale milující osobou, pokud už si někoho najdete, držíte si ho zuby nehty a nenecháte nikoho, aby vám na váš protějšek sáhnul. Milujete obdiv ostatních. Pokud se ho ale nedočkáte, snadno se začnete cítit nedoceněně.

Milujete obdiv ostatních, Zdroj: MDV Edwards / Shutterstock

Panna (23. ledna – 22. září)

Lidé okolo vás si rozhodně zamilují vaši něžnou komunikaci a vaše velmi inteligentní myšlení. Zakládáte si na tom, aby vše okolo vás bylo perfektní. I vy máte svoje mínusy… Špatně snášíte veškerou kritiku, i od nejbližších. Dávejte si pozor na vaše vysoké nároky. Můžou vám zkomplikovat jak osobní, tak i partnerský život.

Váhy (23. září – 22. října)

Nad vším velmi přemýšlíte, uvažujete a domýšlíte následky, což se vám v životě může kdykoliv hodit. I když občas necítíte potřebu, vnitřně usilujete o rovnováhu jak ve vašem životě, tak i ve světě. Milujete, když jsou věci tak, jak mají být, a neradi se s někým hádáte. Na druhou stranu, i za cenu zapření vlastní osobnosti se snažíte zavděčit kdekomu. Často též ve společnosti neradi projevujete svůj názor, jelikož se bojíte kritiky.

Štír (23. října – 22. listopadu)        

Vy jste pro vaše okolí velmi komplikovaná osobnost. Jste emocionálně založení a mezi vaše dominantní vlastnosti patří odhodlání, zapálení pro věc a na lidi okolo sebe působíte tajemně až mysticky. Jak rychle se ale pro věc zapálíte, tak rychle od ní odejdete. Když si něco usmyslíte, jdete přes mrtvoly.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Akce a zážitky jsou pro vás primární náplní života. Jste skvělými společníky ať už ve vztahu, tak i ve společnosti. Mezi lidmi jste právě vy tou vyhledávanou osobou pro zábavu. Život ale milujete tak moc, že jste častokrát až naivní. Snobství vám taktéž není cizí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když se řekne „knihovník“ či „archivář“, často se lidem vybaví právě kozoroh. Milujete pořádek, strukturu a systém – a to ať v osobním, tak i v partnerském životě. Neradi se ale přizpůsobujete a nenávidíte vytržení z vašeho pohodlí.

Vodnář (20. ledna – 19. února)

Lidé si vás rádi drží ve své blízkosti, protože vyhledávají vaši pozitivitu a ohromnou originalitu. Bystrému myšlení též velmi rozumíte. Jste občas až přehnaně nezávislí, což nepřinese dobrotu ani vám samotným, ani lidem z vašeho okolí.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste tím nejvíce přátelským znamením zvěrokruhu. Vaše přítomnost mezi lidmi způsobuje něžnou zábavu. Mezi vaše nejbližší rádi vpouštíte citlivost. Dávejte ale pozor, abyste to s citlivostí nepřehnali – lidé toho rádi využívají.

 

Zdroje: