Co vám prozradí věštba z magických zrcadel na srpen?

Co vám prozradí věštba z magických zrcadel na srpen?
Nenechte se ničím překvapit a zjistěte, co si pro vás měsíc srpen připravil pomocí magických zrcadel. Právě ty patří mezi nejstarší věštebné metody, na které nedali dopustit ani naši předkové.

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Berani, v tomto měsíci byste si měli neustále opakovat větu: „Až přijde ten správný čas, všechno do sebe krásně zapadne.“ Rozhodně nic neuspíšíte, a pokud ano, věci jen zhoršíte. Možná se vám zdá, že v práci děláte velké pokroky, ale žádné velké změny od nadřízených nečekejte. Vydejte se mezi lidi, vaše spřízněná duše krouží kolem vás.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Měsíc srpen si pro vás připravil hned několik výzev, kterým budete muset čelit. Zrcadla vám předpovídají kariérní růst, i když ne takový, jaký jste si vysnili. Doma máte už nějaký čas pořádné dusno, není na čase ho rozpustit? Dejte stranou své ego a udělejte ten první krok. Pamatujte také na své zdraví, kterému prospěje více pohybu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Tento měsíc vám přináší fantastickou příležitost skoncovat se starými návyky a vytvořit si novou rutinu, která lépe podporuje váš celodenní systém a zdraví. Přivítejte nové změny ve svém životě s otevřenou náručí. Vaše zdraví může výrazně ovlivnit pracovní přetížení, proto vaší prioritou by měl být čas věnovaný sobě samé.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nový měsíc pro vás Raky znamená nový začátek. Vpřed se posunete díky vaší silné komunikační schopnosti. Je to měsíc, kdy si užijete velké přízně v práci, vychutnejte si to a užívejte si to štěstí, které po dlouhé době cítíte. Finanční problémy vás mohou na začátku měsíce znepokojovat, ale druhá polovina měsíce vám nabídne hned několik šancí, které byste neměli promarnit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Díky správným rozhodnutím se tento měsíc dostanete do pozice, která je pro vás velmi příjemná. Věci pro vás budou tento měsíc jednodušší, protože jste v posledních několika měsících skutečně tvrdě pracovali. Je na čase vyjít ze svého doupěte a zazářit jako král. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Je na čase ukončit dovolenkové delirium než přijdete o všechno, na čem jste v poslední době pracovali. To samé také platí i pro váš vztah, kdy se váš partner ozve s tím, že mu chybí společný kontakt. Myslete také na své blízké, které jste v poslední době odsunuli na druhou kolej. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, probuďte se konečně. Hvězdy jsou vám nakloněny víc než kdy jindy, abyste mohly nad svým životem opět převzít kontrolu. Přestože jste v několika předchozích měsících ztratili rovnováhu, je čas vynaložit více úsilí, abyste se dostali tam, kam potřebujete. Vsaďte na svůj instinkt, který vás nikdy nezklamal. Naštěstí i v krušných chvílích se můžete o svého partnera opřít, měli byste ocenit jeho snahu vám pomáhat. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Měli byste se mít na pozoru před lidmi, kteří se tváří jako přátelé, nikdy nevíte, kdo vám vrazí kudlu do zad jen proto, aby byl v práci oblíbenější než vy. Dlouho jste se vyhýbali důležitému rozhovoru, který s vámi chce váš partner projednat. Teď je ten ideální čas pro vzájemnou komunikaci, i když stále čelíte fobii ze závazků.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento měsíc si povedete v profesní oblasti docela dobře. Zatímco se snažíte kompenzovat čas, který jste za poslední měsíce ztratili, nakonec vynaložíte více úsilí, než je potřeba. Vaši nadřízení budou ohromeni a existuje vysoká pravděpodobnost, že mezitím budete i povýšeni. Menší nehoda může způsobit dočasné zranění, které bude za několik týdnů v pořádku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Váš milostný život si tento měsíc projde hned několika zkouškami. Neváhejte a začněte se svým partnerem komunikovat, protože porozumění je jediný způsob, který může zachránit váš vztah, pokud vám na tom opravdu záleží. Pokud přemýšlíte nad změnou zaměstnání, v tomto měsíci se tomu vyhněte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pro někoho je srpen měsícem dovolené, pro vás je tento měsíc možností, jak pracovat na svých dovednostech, které se snažíte neustále zdokonalovat. V novém zaměstnání vás čeká mnohem méně stresu než v tom předchozím, což se projeví jak na vašem zdraví, tak také v rodině. Nevzdávejte se pravidelného pohybu, potřebujete ho jako sůl.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Naskytne se vám nová pracovní možnost, ovšem velmi dobře zvažte, zda její přijetí je správným krokem, a to i v případě, že jste v současném zaměstnání nespokojeni. Naštěstí máte svou rodinu, která vás podrží i v těch nejhorších chvílích.