Ženy z těchto čtyř znamení chodí na rande se špatnými muži

Ženy z těchto čtyř znamení chodí na rande se špatnými muži
Ženy si vybírají nejrůznější typy mužů. Mohou si vybírat podle vzhledu, národnosti či povahy. Ačkoliv většina žen vítá s otevřenou náručí klidné a citově vyrovnané muže, existují i takové, které jsou ve svém nitru rebelky a tíhnou k mužům, kteří nemají tak skvělou povahu.

Posléze, když jim zbydou oči pro pláč, jim přátelé vysvětlují, že je před těmito muži varovali. Spadáte do těchto čtyř znamení také vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy nad ničím příliš nepřemýšlíte, tudíž tíhnete k mužům, kteří porušují pravidla. Potřebujete ve svém životě mnoho vzrušení a tento typ mužů vám přesně toto dá. Častokrát se stane, že chcete dát najevo, že se nechcete řídit žádnými pravidly, a chodit s mužem, který se žádnými pravidly nezaobírá, je ten pravý způsob. Chcete si užívat života a zažívat dobrodružství, ale přestože tito muži vám ten pocit dají, záhy zjistíte, že se k vám příliš nehodí, a tak vztah ukončíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Soustavně se zamilováváte do mužů, kteří jsou v něčem odlišní a pomohou vám být středem pozornosti. Je něco jiného chodit s člověkem, který se v něčem odlišuje, a s člověkem, který na žádná pravidla nehledí a dělá si, co chce, nezávisle na tom, co byste si přála vy. Ráda s takovými typy chodíte kvůli dobrodružství, které s nimi zažijete, ale nakonec zjistíte, že ve svém životě potřebujete větší stabilitu a že tito lidé vám ji nepomohou získat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste odvážná ve všech oblastech života a milujete dobrodružství. Klidní a romantičtí muži jsou pro vás nudní, potřebujete něco více. Myslíte si, že muži, kteří jsou špatní a mnohdy zlí, s vámi dokážou udržet krok a smát se vašim vtipným průpovídkám. Jakmile si však uvědomíte, že tento typ mužů je opravdu nezodpovědný a s ničím si neláme hlavu, začnete uvažovat o změně, poněvadž zjistíte, že s těmito muži si budoucnost nepředstavujete, jelikož by vás pouze brzdili v osobním růstu a vaší vytoužené osobní svobodě.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte úplně měkkou a citlivou osobnost. Z tohoto důvodu si myslíte, že když vejdete do vztahu s někým, kdo je opačného charakteru, skvěle se budete doplňovat. Bohužel vždy zjistíte, že jste byla vedle. Ukáže se, že tito muži využijí i tu nejmenší příležitost, aby vás posunuli až na psychické dno. Po páru neúspěšných pokusů si konečně uvědomíte, že potřebujete chlapa, který je stejně citlivý jako vy sama, poněvadž bude rozumět vašim touhám i bolestem v srdci. Dokud to nezjistíte, budete se soustavně utápět ve stresu a beznaději.

Zdroj článku: