Horoskop na srpen pro sportovce 2022: Kozorozi si rozšíří sportovní obzory, pro Blížence bude srpen ve znamení soutěživé energie

Horoskop na srpen pro sportovce 2022: Kozorozi si rozšíří sportovní obzory, pro Blížence bude srpen ve znamení soutěživé energie
Nejteplejší měsíc celého roku není sportování zrovna nakloněn. I přesto je však pro některé znamení zvěrokruhu srpen roku 2022 měsícem plných sportovních příležitostí. Někteří by se naopak ovšem měli náročnějším fyzickým aktivitám raději vyhnout obloukem. Co můžou v tomto období čekat jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jako Beran se jen tak snadno nevzdáváte. A v srpnu vám budou nakloněny i planety, neboť jen podpoří vaši sílu překonávat překážky, které vám zdánlivě brání v dosažení sportovního úspěchu. Nejvíce potěšení a radosti najdete v srpnu mezi početnou společností druhých lidí. Čeká vás tedy mnoho sportovních akcí s přáteli, kde se vám pohyb bude zdát ještě o kousek zábavnější. A možná objevíte novou tréninkovou motivaci v někom jiném.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Je v pořádku, že i když jste Býk, nemáte vždy všechno pod kontrolou. V srpnu k vám začnou přicházet dlouho očekávané změny vaší pozice ve vašem sportovním životě. Pokud se vám však podaří díky vaší kreativní mysli tyto změny ustát, od příštího měsíce na vás bude čekat nový start sportovní kariéry, který se budete snažit využít i jako prostředek pro propagaci svých chystaných projektů.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Moc dobře víte, že agresivita do sportu patří jen tehdy, pokud je v souladu s fair play a je v rámci „souboje“ žádoucí. Pro Blížence bude srpen ve znamení soutěživé energie, kdy se možná budete cítit nadmíru horlivě a vaši aktivitu budete obohacovat vášní. Následujte své touhy a pokud vaše mysl bude prahnout po vyzkoušení nového sportu, běžte do toho! 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raky čeká v srpnu 2022 velké prozření. Zatímco jste do současnosti konali tak, abyste dosáhli požadavků ostatních a splnili jejich nároky, nyní se začnete zaměřovat spíše na uspokojení vlastních potřeb. Díky tomu pro vás vaše sportovní aktivita nabere úplně jiných rozměrů a bude pro vás mnohem příjemnější. A pokud jste před časem zabředli do nějakého projektu, je velmi pravděpodobné, že konečně začnete pozorovat pozitivní výsledky.

Lev (23.7. – 22. 8.)

Pro Lvy bude srpen otevřenou branou do světa získávání nových zkušeností a zažívání nových dobrodružství. Ačkoli jste se adrenalinovým sportům doteď vyhýbali obloukem, v srpnu se vám dostane několik příležitostí, jak bariéru vůči nim jednoduše zbourat. A protože je srpen měsícem Lva, užijte si jej naplno, protože na co sáhnete, to se vám podaří. Zkrátka ideální čas pro naučení se nových dovedností ve vašem sportovním odvětví.

Panna (23.8. – 22. 9.)

Když něco děláte, jdete do toho se vší vervou. Pro vás Panny však bude v srpnu důležité, abyste začali jako prioritu brát své zdraví a celkovou kondici, nikoli to, jaký podáte výkon. Ač to zní zvláštně, chovejte se v tomto ohledu v srpnu trochu sobecky a zaměřte se při pohybu především na sebe. Být v souladu se svým tělem by pro vás měl být hlavní úkol!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Změny, které mohou Váhy v srpnu potkat, mohou být velmi zásadní. Můžete zažít dokonce i nečekaný konec s vaším oblíbeným sportem. Bude to mít však i druhou stranu mince, neboť se díky tomu setkáte s úplně novou pohybovou aktivitou, která vás nadchne a vnese vám do života novou energii. Hlavně ovšem nezapomeňte odpočívat, protože odpočinek bude pro vaše tělo v srpnu obzvláště důležitý

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jestliže vás už delší dobu trápí frustrace a pocit stereotypu při sportování, srpen Štírům nabídne cestu k útěku z tohoto zamotaného kruhu. Budete-li činit moudrá rozhodnutí, abyste zlepšili svůj životní styl a zbavili se špatných návyků, které mohou plynout z vaší aktuální sportovní aktivity, váš organismus i vaše duše se vám náležitě odmění. Zkrátka se budete cítit mnohem lépe po fyzické i psychické stránce. A hlavně se už nebudete cítit tolik unaveni

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Bojovat o vrchol vám rozhodně není cizí, milí Střelci. Občas se však snažte během tohoto procesu dívat kolem sebe, protože právě v srpnu může někomu kolem vás dojít trpělivost a raději se z vašeho života odporoučí, než aby žil na úkor vaší sportovní aktivity. Zároveň se vám v srpnu však naskytne příležitost k seberozvoji, tak ji využijte, nemusí se pak již zase dlouho ukázat. A pokud možno, preferujte pohyb na čerstvém vzduchu, pomůže vám to v několika různých směrech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Rozšíření sportovních obzorů bude pro Kozorohy srpnovým heslem číslo jedna! Nebojte se osvobodit od strachů, které ve vás vůči některým aktivitám přetrvávají. Když totiž budete příliš upjatí, vyhoření vám začne pomalu, ale jistě klepat na dveře. Důležité je, abyste se cítili dobře, a pak se v srpnu budete moci těšit pozitivním vlnám, které se k vám budou linout od vašich sportovních přátel i od výkonu pohybové aktivity jako takové. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud jste si jako Vodnář prošel nedávno v důsledku sportování nějakým traumatem, v srpnu je nejvyšší čas jej poslat pryč z vaší mysli. Snažíte-li se navrátit do původní formy, která přes léto mírně klesla, hledejte motivaci ve svém partnerovi, rodině nebo přátelích. Jedině oni vám dokážou přivodit zase ten správný drive a nastartovat vaši původní vervu, díky které jste to dotáhli před létem opravdu daleko!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ačkoli je pro vás Ryby sport důležitý, zaměřte se v srpnu především na oblast kvalitního odpočinku a regenerace po fyzické aktivitě. Respektujte své tělo, pokud vám bude naznačovat, že je unavené, a věnujte sportu jen tolik času, kolik pro vás bude příjemné. Nestresujte se kvůli tomu, že na úkor sportu nestíháte jiné aktivity. Jednoduše vynechte jeden trénink a budete se cítit mnohem lépe. V srpnu vám totiž více klidu jedině prospěje.