Partnerský horoskop na 1. srpnový týden: Blíženci projdou zlepšením vztahu, Lvi provedou změnu

Partnerský horoskop na 1. srpnový týden: Blíženci projdou zlepšením vztahu, Lvi provedou změnu
Můžete se těšit na značné zlepšení vztahu, pokud prošel krizí. Spojení Marsu s Uranem na začátku týdne Vás přímo naplní chutí pracovat na vztahu. Jak vyřešit spory ve vztahu se můžete dozvědět ve čtvrtek, kdy se Mars přesune do vlivu Panny. Na co se můžete na začátku srpna těšit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve vztahu se Vám bude na začátku týdne opravdu dařit. Pokud usilujete o radikální změnu ve vztahu, ujistěte se, že Váš partner s tím souhlasí. Ve čtvrtek začnete o vztahu přemýšlet hlouběji. Pozor na důvěru, jíž chováte k partnerovi, tento víkend.

Býk (20. dubna – 20. května)

Od pondělí se začnete zaměřovat na to, co chcete Vy, a na názor svého partnera nebudete brát ohled. Myslete i na něj. To se změní ve čtvrtek, kdy si s partnerem popovídáte o pokračování Vašeho vztahu. O víkendu je možná překážka ve Vašem milostném životě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve vztahu dojde na začátku týdne ke značnému zlepšení, jelikož uvolníte svůj blok, který Vám bránil posunout vztah vpřed. Uvědomíte si, kde jste udělali chybu. Ve čtvrtek si s partnerem můžete promluvit o posunutí Vašeho vztahu. Zda jste svůj vnitřní blok odstranili natrvalo, se dozvíte o víkendu.

Rak (22. června – 22. července)

Od pondělí do středy můžete potkat nového člověka, který Vám může dát na Váš současný vztah zcela nový pohled. Váš vztah se díky tomu může značně zlepšit. Přestože můžete být lehce zmateni, ve čtvrtek se Váš pohled na vztah vyjasní. Naopak o víkendu byste neměli poslouchat, jak ostatní lidé hodnotí Váš vztah.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již v pondělí si budete přát na vztahu něco změnit, aby fungoval lépe. Pokud převezmete veškerou zodpovědnost za Vás i Vašeho partnera, skončí to zlepšením vztahu. Ve čtvrtek spolu budete řešit finance. O víkendu se k Vám partner může otočit zády, bude to však dočasné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nezapomeňte na to, že také Váš partner si chce užít zábavu a odreagovat se, stejně jako Vy. Až budete tento týden vymýšlet plán, jak se pobavit, měli byste do něj zahrnout i svého partnera. Ve čtvrtek na partnera nebudete mít mnoho času. Pozor na narušení vztahu o víkendu.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít náladu s partnerem experimentovat, co se týče intimity. Pokud si ve čtvrtek nebudete jisti, jakou cestou se má Váš vztah ubírat, dbejte na svůj vnitřní hlas, prozradí Vám mnohé. O víkendu však můžete začít pochybovat o vztahu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento týden pro Vás nebude růžový, pokud budete odmítat dívat se na problém ve vztahu partnerovýma očima. Pochopení je klíč k poklidnému týdnu. Ve čtvrtek budete přemýšlet spíše o ostatních než o Vašem partnerovi. To může o víkendu vyvolat různá nedorozumění a také Vás může zbrzdit v milování druhého.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud Váš partner rád cvičí, tento týden se určitě společně dobře pobavíte, bude Vás to totiž táhnout do fitness centra. Pokud hodláte váš vztah zlepšit, čtvrtek bude tím nejlepším dnem pro výměnu názorů a nápadů na zlepšení. O víkendu myslete spíše pozitivně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Od pondělí do středy se budete těšit, až budete s partnerem opět spolu. Můžete mít nutkání požádat o pracovní volno, budete se řídit romantikou. Ve čtvrtek je možný společný výlet. O víkendu můžete mít pochybnosti o Vašem partnerovi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na začátku týdne je možné, že přestanete partnera respektovat, poněvadž Vám nakazuje chovat se jinak než Vy chcete. To může vést k problémům ve vztahu. Ve čtvrtek si s partnerem popovídáte o sexu, ale také o smrti a dalších hlubokých myšlenkách. O víkendu nebudete partnera poslouchat vůbec.

Ryby (19. února – 20. března)

Pozor na Vaše nápady na vylepšení vztahu, ne každá změna je tak přívětivá, jak si myslíte. To platí od pondělí do středy. Ve čtvrtek si popovídáte o rovnosti ve vztahu. Vztah se na chvilku uklidní, ovšem přes víkend si neprosadíte své kvůli Vašemu strachu ze selhání.

Zdroj článku: