Horoskop na 2. srpnový týden: Blíženci pomůžou ostatním, Ryby budou řešit lásku

Horoskop na 2. srpnový týden: Blíženci pomůžou ostatním, Ryby budou řešit lásku
Tento týden se s námi mazlit většinou nebude. Musíme projít mnoha překážkami, abychom zjistili, co děláme špatně. Naštěstí nám Měsíc ve Vodnáři ve čtvrtek umožní užít si trochu zábavy v tomto pochmurném týdnu. Co podle astrologie čeká právě vás? To se dočtete v tomto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne si nebudete jisti svými emocemi, hlavně v oblasti lásky. Ve čtvrtek urovnáte vztah se svým partnerem nebo získáte nového partnera. Můžete osobně růst s lidmi, kteří sdílí vaše názory. Nezapomeňte mít radost ze svých přátel o víkendu, jinak bude krušný.

Býk (20. dubna – 20. května)

První tři dny tohoto týdne bude lepší, když nebudete prosazovat své názory, jinak skončíte psychicky špatně. Ve čtvrtek zatoužíte spojit se s nejbližšími přáteli a svou rodinou, budou to příjemná setkání. Běžte též za svým cílem. Víkend nebude nejrůžovější pro vaše touhy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud chcete pomáhat ostatním lidem v nesnázích, pondělí, úterý a středa jsou ty nejvhodnější dny. Pokud hledáte partnera, ve čtvrtek máte nejvyšší šanci nějakého najít. Budete totiž přímo zářit. Také můžete změnit názor na víru. O víkendu zůstaňte raději doma, pohádali byste se s přáteli.

Rak (22. června – 22. července)

Na začátku týdne budete příliš sebejistí, což vaše okolí nebude vnímat pozitivně. Neposlouchejte nikoho kromě svého rozumu, vy sami víte nejlépe, co je pro vás nejvhodnější. Ve čtvrtek vaše prosperita dosáhne maxima. O víkendu se zaměříte na účelné aktivity i rozhovory.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete řešit převážně lásku, a to první tři dny v týdnu. Ať jste zadaní, či ne, nevyřešený problém z minulosti vám pěkně zavaří. Ve čtvrtek budete přitažliví a jen málokdo vás odmítne, pokud hledáte novou spřízněnou duši. O víkendu nezatoužíte po zábavě, nýbrž po rozmluvě s moudrým člověkem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na začátku týdne budete mít pocit, že jsou všichni proti vám, a tak se může stát, že až do středy se nebudete s nikým stýkat. Ve čtvrtek se poučíte ze svých minulých chyb, co se týče vztahu. Toto nepotrvá dlouho, o víkendu začnete kritizovat všechny lidi, které uvidíte, a také sebe.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete mít problémy s autoritou, hlavně začátkem týdne. Také můžete spoustu věcí pokazit, pokud si nedáte dostatečný pozor. Ve čtvrtek se dočkáte silné podpory od vašich přátel. Pokud jste ve vztahu, který nefunguje, o víkendu se vše vyjasní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše nálada nebude po celý týden zcela ideální. Budete štěkat na všechny, kteří vám nepůjdou na ruku. Ve čtvrtek je možné romantické setkání s vaším kolegou či blízkým přítelem. Můžete také změnit vzhled vašeho domova. O víkendu si zajděte za rodinou, může vám zlepšit náladu, vaše důvěra totiž bude snížena.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příliš nepřemýšlejte o lásce, jinak se z toho zblázníte. Stále hledáte odpovědi na horu otázek týkajících se lásky. Ve čtvrtek na hrstku z nich naleznete odpovědi. Můžete se setkat s někým zvláštním. Cokoliv se o víkendu stane, nenuťte se brát to jako zkažení celé budoucnosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S někým hodně blízkým se začátkem týdne pohádáte. Buď s partnerem nebo se členem rodiny. Ve čtvrtek zatoužíte po lásce a uděláte cokoliv, abyste ji získali. Pozor na unáhlená rozhodnutí tento den, o víkendu se mohou promítnout na vašich myšlenkách o lásce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí, v úterý a ve středu vůbec nepřemýšlejte o lásce, pouze byste se trápili. Ve čtvrtek se zlepší váš vztah s partnerem či si najdete někoho nového, pokud partnera nemáte. Svoboda pro vás bude důležitá poslední čtyři dny, stanete se agresivními, pokud budete mít pocit, že ji vám chce někdo vzít.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatoužíte po romantice, záhy však tuto touhu ztratíte, poněvadž s vámi milovaný člověk nebude jednat podle vašich představ. Ve čtvrtek se zaměříte na aktivity, které vás uklidňují. Vaše představivost vás však může znepokojovat, což se může odrazit na vaší víkendové náladě.

Zdroj článku: