Partnerský horoskop na 2. srpnový týden: Panny budou kritické, Vodnáři zatouží po svobodě

Partnerský horoskop na 2. srpnový týden: Panny budou kritické, Vodnáři zatouží po svobodě
Na začátku týdne pro většinu z nás platí, že bychom si měli dát pozor na hádky ve vztahu, jelikož Venuše se střetne s Plutem. Naštěstí ve čtvrtek budeme myslet romanticky, když se Venuše ocitne pod vlivem Lva. Ve stejný den se Měsíc přesune do vlivu Vodnáře, tudíž naše myšlenky na vztah budou uvolněnější. Na co se můžete těšit druhý srpnový týden vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše emoce vám mohou na začátku týdne přihoršit ve vztahu. Než se začnete vztekat, připusťte si skutečný důvod toho, proč máte špatnou náladu. Ve čtvrtek budete naplněni romantikou a budete se chtít celý den promazlit. Pozor na víkend, nezapomeňte se starat o radost vašeho partnera.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na začátku týdne se nesnažte být člověk, který musí za každou cenu vést svého partnera na jeho životní cestě. Vedlo by to pouze k hádkám. Ve čtvrtek budete k partnerovi klidní, budete si ho hýčkat. O víkendu nebudete mít radost z ničeho.

Blíženci (21. května – 21. června)

Celý tento týden zatoužíte po romantice. Nic vás od ní nemůže odradit. Na začátku týdne dokážete vyřešit spor mezi vámi a vaším partnerem. Ten se do vás zamiluje ještě více. Ve čtvrtek mu budete říkat sladká slova celý den. O víkendu to bude drsné, ale vy vyřešíte napjatou situaci.

Rak (22. června – 22. července)

Znáte své hodnoty a svému partnerovi o nich začátkem tohoto týdne povíte, ten je však zpochybní. Věřte sami sobě a z jeho slov si nic nedělejte. Pokud váš partner není příliš důsledný ohledně svých činů, ve čtvrtek zatoužíte najít si někoho jiného. O víkendu budete trávit čas s partnerem jen tehdy, pokud je pro vás důležitý.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem se můžete od pondělí do středy nepěkně pohádat kvůli vaší chybě z minulosti. Ve čtvrtek se s partnerem opět sblížíte, budete myslet hlavně srdcem. O víkendu můžete začít řešit závažný problém. Svěřte svůj osud do rukou partnera, pokud mu skutečně důvěřujete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na začátku týdne si budete vybírat, zda něco dělat sami nebo s partnerem. To může do vztahu vnést nežádoucí emoce. Ve čtvrtek se zamyslíte nad tím, zda jste to nebyli vy, kdo dělal chyby v minulých vztazích. O víkendu partnera nekritizujte, nevedlo by to k ničemu dobrému.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít pocit, že vás partner vůbec nerespektuje, a to hlavně první tři dny v týdnu. Ve čtvrtek se vše změní, přijdete s novým nápadem, co se týče sexu. Jen se ujistěte, že váš partner s tímto bude souhlasit. Pokud bude hrozit rozpad vztahu, o víkendu se vše napraví.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na začátku týdne budete vzteklí a na vše budete zastávat negativní názor. Pokud vaše hádky s partnerem neurovnáte do středy, ve čtvrtek můžete začít uvažovat o někom jiném. Pokud chcete ve vašem vztahu provést jiné změny, sdělte to partnerovi.

Zdroj: Guas/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše dobrodružná povaha vám může první tři dny týdne ve vztahu pěkně zavařit. Ale nezoufejte, již ve čtvrtek se to zlepší. Pochopíte totiž pravý smysl lásky a začnete si partnera více vážit. O víkendu můžete začít pochybovat o budoucnosti vztahu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Konflikt mezi vámi a vaším partnerem na začátku týdne je téměř nevyhnutelný. Ve čtvrtek se vaše touha po lásce zintenzivní a s vaším partnerem si užijete příjemný den. Pozor však na unáhlená rozhodnutí, o víkendu by vám mohla způsobit nedůvěru v lásku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V blízkosti vašeho partnera od pondělí do středy uvažujte logicky, váš instinkt bude klamný. Ve čtvrtek se vše uklidní, pocítíte lásku, jíž chováte ke svému partnerovi. O víkendu se budete cítit omezeni vztahem, hledejte na svém partnerovi to nejlepší.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud chováte negativní postoj k partnerovi a lásce, od pondělí do středy zažijete s partnerem krušné dny. Ve čtvrtek s tím budete chtít něco dělat, pokud se partnerovi nebude chtít, začnete si hledat někoho jiného. Pozor o víkendu na vaše výkyvy nálad.

Zdroj článku: