Čeká vás v srpnu bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky?

Čeká vás v srpnu bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky?
Zajímá vás, jak na tom budou vaše finance? Lámete si hlavu s tím, jestli máte rozjet nové projekty? Vyplatí se vám úsilí, které vkládáte do práce, nebo je čas na změnu? Přečtěte si, co vám říká srpnový horoskop!

Beran

Beranům se v srpnu bude dařit zejména v oblasti financí a kariéry. Ziskové období čeká především oblast soukromého podnikání. Přesto v pracovním prostředí bude panovat velmi příjemná atmosféra. Pokud vlastníte firmu, je správný čas nastartovat nové projekty. Naopak opatrní byste měli být, jestli se chystáte někomu půjčit. Při vracení dluhu by mohly nastat potíže.  

Býk

Býkům se naskytne příležitost získat nového obchodního partnera. Pokud nabídku přijmete, pravděpodobně si zajistíte nový dlouhodobý příjem. Štěstí se na vás bude usmívat také v oblasti investic a nákupu akcií. Přesto s vašimi úsporami zacházejte opatrně. Dbát byste měli na rady starších členů rodiny, protože vám mohou být ku prospěchu.  

Blíženci

V případě, že jste v minulosti půjčili známému, v srpnu vám peníze vrátí. Pokud podnikáte, budou zaplaceny pohledávky, na jejíž splacení čekáte již delší dobu. Nenechte se strhnout letními slevami, jinak hrozí, že výdaje za oblečení budou větší, než byste chtěli. Srpen pro vás bude také příznivým měsícem pro změny v práci. A to ať už se týkají přechodu do jiného zaměstnání či povýšení.

Rak

Raci mohou čelit problémům, a to zejména v první části měsíce. Starosti, které vám zaměstnání přináší, ještě prohloubí špatná nálada. Vaši nadřízení však vidí úsilí, které do práce dáváte, a druhá polovina může přinést zvýšení platu či povýšení. Může se vám dostat pomoci od neznámé osoby, což může být do budoucna velmi prospěšné.

Lev

Pokud jste narození ve znamení lvů, bude pro vás srpen měsícem bez větších starostí. Radost budete mít, pokud jste v minulosti zainvestovali do akcií, protože se vaše zisky zvýší. Nastanou také příznivé podmínky pro koupi pozemku nebo nemovitosti. Dokončíte také dlouho rozpracované projekty. Výdaje v srpnu budou spojeny s cestováním.

Panna

Úsilí, které vkládáte do stávajícího zaměstnání, se vám příliš nevyplácí. Máte ovšem spoustu nápadů na nové projekty a podnikání, které v srpnu bude vhodné uskutečnit. Nejdřív byste však měli věnovat čas získávání potřebných znalostí. Příliš unáhlený postup by se vám v budoucnu nemusel vyplatit. Pannám se také bude dařit v kreativních činnostech. Výdaje můžete očekávat v oblasti rodinných potřeb či rekonstrukce domu.

Váhy

Srpen pro vás nebude obdobím velkých změň. Vše zůstane při starém. Vyvarujte se však půjčování peněz přátelům a také neuzavírejte půjčky v bankách. Při vracení peněz by v obou případech pravděpodobně nastaly komplikace. Radost si můžete udělat nákupem oblečení, nábytku do domácnosti anebo šperku, po kterém dlouho toužíte.

Štír

V srpnu můžete získat finance z nečekaných zdrojů. To vám zajistí, že budete moci bohatě uspokojovat své potřeby, ale i šetřit do budoucna. Neměli byste ale zapomínat na výdaje, které jsou potřeba vynaložit k opravě domu či k rekonstrukci bytu. Podnikatelé v srpnu mohou dosáhnout cílů, po kterých již dlouho touží.

Střelec

V srpnu budete pracovně velmi vytížení, ale vaše úsilí se vyplatí. V oblasti financí se mohou objevit nečekané výzvy. Můžete potkat nové lidi, kteří by vám v budoucnu mohli být velmi prospěšní. V tomto měsíci se vám pravděpodobně zvýší výdaje, dávejte si pozor na to, abyste neutráceli za věci, které nutně nepotřebujete.

Kozoroh

Kozorohům srpen přinese možnost společného podnikání či velkých partnerských obchodů. Očekávejte problémy s projekty, které máte tento měsíc dokončit. Vyvarovat byste se měli impulzivním rozhodnutím, které se týkají investic a jiných peněžních transakcí. Výdaje můžete očekávat v oblasti cestování.

Vodnář

Pro vás, vodnáři, srpen chystá příjem velkých zisků. Vztahy s obchodními partnery jsou na skvělé úrovni, a proto se vám může podařit najít nové cesty k dalším příjmům. Vyskytnut se mohou potíže s dokončením práce do konce roku. Protože však máte velmi dobré pracovní vztahy, vyřešíte všechny překážky bez větších problémů.

Ryby

V srpnu se vám mohou zvýšit příjmy, ale na druhé straně je tu riziko vyšších výdajů. Můžete si proto dovolit více utrácet, nicméně stále byste měli být obezřetní a nepřekročovat stanovené limity. Peníze můžete získat z nečekaného zdroje. Mohou se vám naskytnout nové pracovní příležitosti, které jsou cestou k dlouhodobým příjmům.