Horoskop na srpen pro zadané 2022: Blíženci zatouží po letním románku, Kozorozi narazí na razantní neshody s partnerem

Horoskop na srpen pro zadané 2022: Blíženci zatouží po letním románku, Kozorozi narazí na razantní neshody s partnerem
Srpen každému z nás přináší nové možnosti a příležitosti! Jestliže jste zadaní, tak právě pro vás je tento horoskop! Pokud jste ve vztahu a zajímá vás, co vás čeká s partnerem tento měsíc, pak si přečtěte, co si pro vás hvězdy připravily!

Beran 21. 3. – 20. 4. 

V srpnu zatoužíte po letním románku a flirtu. Dejte si ale pozor na nevěru, ať se vám to šeredně nevymstí. Na svůj protějšek budete dost vysazeni, a tak se může stát, že jej skutečně opustíte. Celý měsíc budou u vás téměř všechny oblasti v životě stagnovat. 

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Tento měsíc vás ve vztahu čekají nové změny, které nebudou tolik pozitivní. Budete překonávat s partnerem krizi, kterou byste měli do konce měsíce vyřešit. Oslovit vás však může i nový zajímavý protějšek. Zkuste tento měsíc trochu vypnout, zaměřit se na sebe a užívat si léta!

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

V novém měsíci vás čekají příjemné chvíle s partnerem a plno romantiky. Občas budete mít pocit, že vám partner něco tají, ale vy jen zbytečně malujete čerta na zeď. Zkuste partnerovi více důvěřovat, vše se pak zlepší! Nejlepší pro vás bude, když si vyčistíte hlavu cestováním s kamarádkou.

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Dosud to ve vašem partnerství poněkud skřípalo, nyní pro vás začínají lepší časy! Konečně cítíte od svého protějšku skutečný zájem a vám také narůstá sebevědomí, které je pro partnerství velmi důležité. Budete najednou sršet pozitivní energií, čímž přilákáte ještě více zájmu! 

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Dlouhodobě jste ve svém partnerství spokojeni, což se může během srpna razantně změnit. Budete mít pocit, že vás druhá osoba nebere příliš vážně, což vás dokáže skutečně vytočit. Zachovejte si nadhled a s partnerem více komunikujte. 

Panna 23. 8. – 22. 9.

V partnerství vám konečně začne blýskat na lepší časy. Váš partner vás překvapí svým jednáním. Partner vám vyzná city a vy mu můžete konečně naplno důvěřovat. Konec měsíce je o velké změně a posunu! 

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

S vaším partnerem to v srpnu půjde lépe než kdy dříve. Splní vám totiž vše, co vám uvidí na očích. Hvězdy jsou vám nyní nakloněny a pro váš protějšek budete neodolatelní! Možná se pokouknete i po nějakém letním flirtu. Uvědomte si, co je pro vás nyní důležité.

Štír 24. 10. – 22. 11. 

Pro Štíry nebude měsíc srpen příliš pozitivní. Budete mít sklony k žárlivosti, a dokonce uvažovat nad rozchodem. Vašeho partnera to může také pěkně vyvést z míry, a tak se může stát, že vám oznámí konec jako první.

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Od poloviny srpna se váš vztah podstatně promění. Začne vám vadit partnerovo chování a budete na něho naštvaní. Dojde k větším hádkám, které nikam nepovedou. Nakonec to necháte být, protože s jeho umanutým chováním nic neuděláte. 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

Kozorozi v srpnu narazí na razantní neshody s partnerem. Zjistíte, že jste docela rozdílní a máte úplně jiné potřeby. Možná i budete mít pocit, že se váš vztah rozpadá. Nedělejte ale ukvapené závěry a nechte tomu ještě čas! Na konci měsíce pak budete řešit něco zásadnějšího spojeného s prací. 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Budete mít pocit, že jste v srpnu osamoceni více než kdy jindy. Uvědomte si, že máte vedle sebe milujícího partnera, ačkoli s vámi nemůže být stále a poskytnout vám tolik lásky, kolik si představujete. Nezapomeňte, že i samota není někdy na škodu!

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

V srpnu se můžete těšit velké hojnosti a lásce se svým partnerem! Partner vás bude zahlcovat samými komplimenty a vy si to budete patřičně užívat! Nezapomeňte i vy pro partnera něco udělat, ať neusnete na vavřínech! Také se zbytečně nezahlcujte prací, protože srpen je pro vás stvořený pro odpočinek.

Zdroje článku: