Jak najít toho nejlepšího milence podle zvěrokruhu

Jak najít toho nejlepšího milence podle zvěrokruhu
Stejně jako každý člověk je jedinečný, tak jsou jedinečná i znamení zvěrokruhu, a to zejména v případě, že jde o erotiku. Některá znamení si užívají milostné hrátky více než ostatní. Někdo potřebuje dlouhé zahřátí, zatímco některým znamením stačí jako podnět obyčejná pusa na tvář.

A se kterým znamením se rozhodně v ložnici nudit nebudete?

Některá znamení jsou k sobě sexuálně přitahována více než jiná a mezi určitými páry existuje nepopiratelná chemie. Opravdovou přitažlivost zažívají Beran a Vodnář, Býk a Rak, Rak a Štír, Blíženci a Panna, Lev a Váhy, Kozoroh a Býk a Blíženci a Váhy.

A nebojte se, pokud se ukáže, že váš milovaný pro vás není podle zvěrokruhu ideální partner, i tak to může být zajímavé dobrodružství. Spalující vášeň nemusí být pro každého. A na experimentování máte celý život.

Beran

Sexuální styl: Vášnivý a netrpělivý. Je to jedno ze tří ohnivých znamení. Berani jsou milenci, kteří jdou rovnou na věc. Nechtějí si vás namlouvat květinami a romantikou. Jsou to herci, ne snílci, a dávají přednost pikantnímu, energickému dovádění před zdlouhavým rituálem namlouvání.

Vědí, co chtějí, a chtějí to hned. S Beranem je docela jisté, že dojdete až na vrchol, ale nepouštějte se do romantické předehry, kterou ho odradíte.

Sexuálně kompatibilní znamení zvěrokruhu: Lev, Střelec, Blíženci, Vodnář

Berana nažhavíte jednoduchou a trochu provokativní upřímností. Má rád překvapení a trochu vyzývavý přístup.

Rozhodně si neplánujte hezký večer v úterý a ve čtvrtek. To je spolehlivý způsob, jak ho začít nudit a povzbudit k útěku.

Býk

Sexuální styl: Býci jsou mistři pomalého sváděni. Tito smyslní milenci trochu přemítají nad svými rozhodnutími, ale jakmile se rozhodnou, že jste to vy, budou chtít jen vás. Spolehlivý a pohodový Býk má rád promyšlené, nekomplikované hrátky a má libido, které, jakmile se uvolní, vydrží celou noc.

Sexuálně kompatibilní znamení zvěrokruhu: Panna, Kozoroh, Rak, Štír, Ryby

Býci preferují tradiční nástroje svádění: květiny, intimní světlo, láhev dobrého vína. Býk nemá rád pozici lovné zvěře, proto je dobré na něj netlačit a počkat, až se sám vydá na lov.

Odradit ho může vyzývavost a výstřední sexuální praktiky.

Zdroj: Marjan Apostolovic/ Shutterstock

Blíženci

Sexuální styl: Blíženci jsou velmi přemýšlivé vzdušné znamení. Potřebují napřed milostný rituál na mentální úrovni – flirtování. Jakmile se dobře naladí, je třeba jít hned na věc, pokud si chcete užít. Počítejte s tím, že rádi mluví a vyžadují mluvení od partnera. O počasí to nebude, takže je třeba se na to připravit. Rozhodně jde o zajímavou zkušenost.

Sexuálně kompatibilní znamení zvěrokruhu: Váhy, Vodnář, Beran, Lev, Střelec

Pokud chcete partnera Blížence nažhavit, popište mu, co s ním máte v plánu dělat. Zapojte fantazii. Rutina není nic, co by Blíženci ocenili. Mají rádi změnu, nové zkušenosti.

Pokud nechcete Blížence odradit, dopřejte mu pocit svobody. Umí byt monogamní, ale musí mít pocit, že má možnost volby.

Zdroj článku: