Horoskop na 1. srpnový týden: Berany čekají finance, Štíři budou hádaví

Horoskop na 1. srpnový týden: Berany čekají finance, Štíři budou hádaví
Tento týden bude převážně poklidný, a to především díky konjukci Marsu s Uranem, která nás naplní pozitivní náladou i tvořivostí. Mars pod vlivem Panny dovede Vaši kreativitu k dokonalosti. Jedině o víkendu se můžete připravit na překážky, Mars bude kolidovat se Saturnem. Co čeká první srpnový týden Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne budete opravdu odvážní. To Vám přinese růže, hlavně v oblasti financí. Nedělejte však nic bez souhlasu svého nadřízeného. Ve čtvrtek začnete přemýšlet o svém blahobytu. Možná dospějete k závěru, že musíte pomáhat slabším. O víkendu na tom s důvěrou nebudete dobře.

Býk (20. dubna – 20. května)

Od začátku týdne budete usilovat o splnění všech Vašich tužeb. Pokud Vám někdo bude stát v cestě, hluboce za to zaplatí. Nebudete se s nikým mazlit. Na druhou stranu ve čtvrtek si budete chtít s lidmi povídat o lásce i umění. O víkendu bude Vaše odhodlanost otestována.

Blíženci (21. května – 21. června)

Něco Vás celou dobu drželo v zajetí, z něhož jste nemohli ven. Nyní tento vnitřní blok odhalíte a skoncujete s ním, a sice od pondělí do středy. Majetek nebo rodina budou hlavními tématy ve čtvrtek. Od pátku si dejte pozor na sebekritiku, bude Vám kazit náladu po celý víkend.

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem týdne můžete narazit na nového člověka, který to s Vámi bude myslet dobře a poskytne Vám skvělou radu, jíž můžete ve svém životě upotřebit. Může Vás negativně zmást jeho přílišná starostlivost, avšak zdání klame, což pocítíte ve čtvrtek. O víkendu však nikomu nevěřte.

Lev (23. července – 22. srpna)

První tři dny budete natolik sebejistí, že budete chtít změnit svůj život dobrými nápady. Pozor však na reakci Vašeho nadřízeného, pokud se rozhodnete toto své odhodlání přenést do pracovního života. Ve čtvrtek budete mít spoustu nápadů, jak zlepšit svou finanční situaci. O víkendu však přijdou překážky.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pondělí zjistíte, že Vás již unavuje denní rutina, a uděláte vše pro to, abyste to změnili. Dobrodružství v životě potřebujete a také ho docílíte. Na učení, mluvení a psaní se zaměříte ve čtvrtek. O víkendu budete mít silnou touhu prosadit své názory, což od Vás může odvrátit milovanou osobu.

Váhy (23. září – 23. října)

Od pondělí můžete začít chtít intenzivně sportovat, pokud jste se na to dosud nezaměřovali. Uvědomíte si, že se svou negativní energií, jíž jste nasbírali v minulých dnech, můžete skoncovat právě fyzickou aktivitou. Pokud se pro něco rozhodnete, ve čtvrtek poslechněte svůj vnitřní hlas. O víkendu můžete o všem pochybovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S kým máte nejužší vztah, s tím se pohádáte. Nebudete mít zájem poslouchat, co si dotyčný myslí, což Vám může přinést do středy nemalé hádky. Ve čtvrtek budete společenští a s Vašimi přáteli projednáte spoustu věcí. Víkend bude hlavně o lásce, ovšem nic pozitivního nečekejte. Lásku odsunete do pozadí a nebudete o ní chtít slyšet.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na začátku týdne buď budete pomáhat ostatním lidem, nebo se zaměříte na své zdraví a budete cvičit. Návštěva fitness centra je více než pravděpodobná. Ve čtvrtek si s někým popovídáte o svých cílech a začnete je plnit. O víkendu budete mít pochybnosti o důvěryhodnosti toho, s kým se budete bavit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

První tři srpnové dny budete řízeni romantikou. Pokud nemáte partnera, můžete udělat dojem na osobu, která se Vám líbí. Můžete vyrazit na společný výlet ve čtvrtek. Ovšem o víkendu si dejte pozor na své pocity, můžete mít pocit, že láska není důležitá.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se někdo bude snažit o nadvládu nad Vašimi činy, neuspěje. Tento týden pro Vás nebude příznivý, pokud si budete brát slova ostatních k srdci. Ve čtvrtek se zapovídáte s osobou, která sdílí Vaše zájmy. Povídat si můžete o čemkoliv, co Vás zajímá. O víkendu myslete nejen na sebe, ale také na ostatní, jinak se Vám nebude dařit.

Ryby (19. února – 20. března)

Dostanete odvážný nápad mezi pondělím a středou a hned se rozhodnete ho uskutečnit. To Vás může dostat do nečekané situace, která Vám nemusí být příjemná. Do budoucnosti se Vám může vyplatit. Ve čtvrtek si popovídáte s milovaným člověkem o budoucnosti. Přes víkend Vás bude ovládat strach ze zklamání sebe sama.

Zdroj článku: