Horoskop na 1. srpnový víkend: Býci urovnají spory, Panny se zaměří na domov

Horoskop na 1. srpnový víkend: Býci urovnají spory, Panny se zaměří na domov
V pátek se Měsíc bude nacházet pod vlivem Štíra a současně bude hned naproti Marsu, hrozí četné hádky s ostatními lidmi. Naštěstí v sobotu se Měsíc přesune do vlivu Střelce, život si budeme více užívat a také nám odpadnou starosti. Na co se můžete první srpnový víkend těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Výbuchy hněvu pro Vás v pátek nebudou nic neobvyklého. Budete se muset naučit, jak ovládat svůj hněv, pokud si nechcete rozhádat své přátele. V sobotu budete mít hravou náladu, pocítíte potřebu bavit se a zkoumat nová místa. Pokud jste ztratili svou důvěru vůči někomu z Vašeho blízkého kruhu, v neděli se Vám vrátí.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek si dejte pozor na své emoce. V tento den nebudete schopni myslet správně, vše uvidíte zkresleně. Můžete se pohádat s blízkým člověkem. Pokud se to stane, nebojte se, již v sobotu se Vaše spory urovnají. V neděli pocítíte zvýšenou kreativitu i inspiraci, můžete začít plnit své kariérní sny.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento pátek byste měli vypustit ostatní lidi a zaměřit se převážně na sebe, hlavně na svou duševní pohodu a zdraví. V sobotu se zaměřte na člověka, k němuž cítíte lásku, a dopřejte mu krásně prožitý den, například výletem. V neděli se zaměříte na své přátele, také ti potřebují Vaši pozornost. Věnujte se všem, které máte rádi.

Rak (22. června – 22. července)

Je vysoce pravděpodobné, že lidé kolem Vás budou vyvolávat rozruch. Pokuste se je usměrnit tím nejjemnějším způsobem, hádky by měli neblahý vliv na Vaši psychiku. V sobotu budete mít nadbytek kreativity, využijte ji. V neděli zjistíte, že máte svou osobní hodnotu, jíž si ne každý váží. Budete se hýčkat.

Lev ( 23. července – 22. srpna)

Připravte se na velký boj ve své domácí říši začátkem víkendu. Domácí prostředí nebude mírné, nenechte se vyprovokovat k útoku. V sobotu a v neděli uklidníte své myšlenky a budete se soustředit převážně na romantiku, ale také na kreativní řešení všech problémů.

Zdroj: Marjan Apostolovic/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek budete hodně upovídaní. Dejte si však pozor na svá slova, mohou snadno ranit. V sobotu si uvědomíte, že nikde Vám není tak dobře jako právě doma, a na tomto místě se zdržíte po celý den. V neděli budete myslet pozitivně a uděláte radost lidem kolem Vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš pátek bude opravdu mizerný. Na cokoliv sáhnete, to pokazíte. Přeneste se přes tento den, po zbytek víkendu to bude lepší. V sobotu se můžete těšit na zlepšení Vaší kariérní situace, zatímco v neděli se zaměříte na vztah s milovaným člověkem, který se výrazně zlepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dejte si pozor v pátek na Váš temperament, přinese Vám i Vašemu okolí pouze zkázu. Uklidníte se v sobotu, kdy se zaměříte převážně na práci, poněvadž Vaše kreativita dosáhne nebeských výšin. V neděli se můžete těšit na odměnu za Vaší skvěle odvedenou práci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Postřehnete, že v pátek se kolem Vás bude rozprostírat aura negativních emocí. Nedovolte, aby pohltila i Vás. V sobotu i v neděli lidé budou vyhledávat Vaši přítomnost, budete je inspirovat k lepšímu chování.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek Vám nehrozí, že byste se starali o city ostatních lidí. Budete chladnější než obvykle, názory ostatních Vás nebudou zajímat. V sobotu si uvědomíte, že jste to přehnali, a stanete se více společenskými. V neděli se zaměříte na svou rodinu, uděláte vše, aby Vám odpustili Vaše nevhodné chování.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na začátku víkendu budete hodně nervózní, což se významně podepíše na Vašich reakcích na nejrůznější podněty. V sobotu se Vám ozve nadřízený či obchodní partner a pochválí Vás za dobře odvedenou práci. V neděli se budete stýkat s přáteli a upevňovat vaše vztahy.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebudete věřit Vašim očím ani uším. V pátek si dejte pozor na Vaši emocionální nevyrovnanost, vše se Vám bude jevit stresující a těžší než ve skutečnosti. V sobotu se naopak můžete těšit na sebedůvěru. V neděli nebudete mít problém kreativně vyjádřit Vaše názory.

Zdroj článku: