Znamení s vysokou pravděpodobností opakované nevěry

Znamení s vysokou pravděpodobností opakované nevěry
Chyby děláme, abychom se z nich poučili. To samé platí i pro nevěru. Ovšem někteří lidé se nepoučí a zdá se, že nevěru zařadí mezi své oblíbené koníčky. Jste podle znamení zvěrokruhu schopni soustavně podvádět svého partnera i vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Lásce neporučíte. Jste lehkomyslní a nevadí vám lhát, pokud vás to učiní šťastnými a váš partner vám dá pokoj, dokud si někdo zvenčí neotevře pusu. Váš partner může vaši nevěru zjistit, ale také nemusí, nicméně v obou případech máte sklon k opakované nevěře, pokud ve vztahu nejste spokojeni a někdo jiný se vám opravdu líbí.

Nikdy se nestane, že byste zvážili důsledky předtím, než něco podniknete, a ve vašem vztahu s partnerem se vaše myšlení nemění. Pokud se zamilujete do někoho jiného, dokážete partnera podvést nesčetněkrát s tím samým člověkem.

Váhy (23. září – 23. října)

Podvádíte pouze proto, abyste získali pochopení, kterého se vám od vašeho partnera nedostává. Jakmile najdete někoho, kdo se o vás zajímá a poslouchá vás daleko více než váš současný partner, začnete vyhledávat jeho přítomnost a s ní i soukromí.

Dokážete svého partnera podvést opakovaně, nicméně i když vás někdo vašemu partnerovi nahlásí, vy jste natolik dobří v urovnávání sporů, že vašeho partnera dokážete uchlácholit a on uvěří, že se opravdu nic neděje nebo že toto již bylo naposledy. Poté vesele pokračujete v nevěře.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste nerozhodní a snadno se přizpůsobujete změnám. Také máte sklony ke stresu, kdykoliv vás partner z něčeho osočí či vám něco vytkne. Proto jste rádi, když si můžete popovídat s někým jiným, což se mnohokrát zvrtne v něco, co jste původně vůbec neměli v plánu.

Nechcete partnera podvádět, ale děje se to poměrně často, pokud nejste dost opatrní. Pokud váš partner vaši nevěru zjistí, nechcete nést následky a většinou tíhnete k ukončení současného vztahu. Vaše touha po experimentech a sociální povaha vám vaši touhu nepodvádět příliš neulehčují.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste nejnáchylnější k nevěrám z celého zvěrokruhu, a to už pouze proto, že si rádi hrajete. Nevěra samotná pro vás nic neznamená, berete to jako trávení volného času, ne jako stýkání se s člověkem, který je pro vás vhodnější než váš partner.

Dokážete se vyhnout podezření a chováte se, že jste nikde jinde nebyli a skutečně vás váš šéf požádal, abyste v práci zůstali o pár hodin déle, proto máte téměř stoprocentní pravděpodobnost opakované nevěry, jakmile začnete svého partnera podvádět.

Zdroj článku: