Kterým znamením přinese měsíc srpen nejvíce peněz?

Kterým znamením přinese měsíc srpen nejvíce peněz?
Usměje se na vás v druhém prázdninovém měsíci štěstí ve finanční sféře? Hvězdy některým znamením předurčují doslova bohatý srpen a pracovní růst. Budete patřit mezi ně?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vaše vynalézavost a sebejistota vám umožní dostat se na vrchol. Jste známí svou hrdostí, ale jednou z vašich méně známých vlastností je, že rádi experimentujete a vymýšlíte nové způsoby, jakými by se věci daly dělat.

Víte přesně, jak přesvědčit lidi, aby jednali tak, jak chcete vy. Svou kreativitou a řečnickými schopnostmi dosáhnete v srpnu značných pracovních úspěchů, které se odrazí i na vaší výplatní pásce. Vaší dobrou vlastností je také to, že i při utrácení zachováváte rovnováhu. Dáváte si pozor na své výdaje i na své rozhazování. Neutrácíte neuváženě, čímž jste oproti jiným znamením jedineční.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste od přírody perfekcionisté a nespokojíte se s průměrností. Díky vaší touze po dokonalosti jste předurčení k velkým věcem. Pokud se chytnete iniciativy, která se vám v tomto měsíci naskytne, budete sklízet úspěchy.

Přestože však na vaše konto pravděpodobně přistane pěkný balík peněz, zůstanete realističtí a místo chvilkového rozhazování peníze dobře investujete. Nenechte se ale zlákat vysokými výnosy, ale investujte do akcií nebo fondu s lepšími výsledky. A pokud se vám podaří ještě nějaké peníze ušetřit, odměňte se. Neustále tvrdě pracujete a jste přísní nejen na okolí, ale i na sebe. Nastal čas, abyste se také chvíli rozmazlovali.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jako Štíři jste svým původem tajnůstkářské a záhadné bytosti. Tajně prozkoumáváte strategie svých vlivných konkurentů a vymýšlíte chytrý plán, který vám umožní je přemoci. Vaše šance na zbohatnutí jsou podpořeny vaší vášní a intuicí. Využijete své instinkty a díky tomu budete přesně vědět, jak dosáhnout toho, aby pro vás byl srpen ziskový.

Než do něčeho investujete, měli byste se poradit s odborníkem. Správná rovnováha mezi příjmy a výdaji ještě více umocní zlepšení vaší finanční situace.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Srpen bude pro vaše finanční záležitosti velmi příznivý. Díky vaší dlouhodobé tvrdé práci a maximálnímu nasazení se vám podaří dosáhnout na povýšení nebo dostanete alespoň štědré prémie.

Pokud podnikáte, bude se vám dařit i v této oblasti. Vypořádáte se se všemi nevyřízenými úkoly a ziskové peníze můžete šetřit nebo dokonce investovat. Že se vám finančně daří, to se donese i k někomu, kdo bude chtít zneužít vaší dobroty a vylákat z vás půjčku, kterou ani nemá v úmyslu vrátit. Proto žádosti od lidí, kterým stoprocentně nevěříte, raději ihned zamítněte.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jako Berani jste extrovertní cílevědomí lidé, kteří jsou zapálení pro to, co dělají. Vaše vášeň a ochota chopit se iniciativy vás dovede až k finančnímu zisku.

Ačkoli zrovna neoplýváte trpělivostí, pokud jdete za tím, co opravdu chcete, vždycky najdete způsob, jak si udržet motivaci. Nejste nutně těmi, kteří by extra tvrdě pracovali, ale umíte pracovat chytře, což znamená, že jste schopni najít cestu k úspěchu i tam, kde by ji jiná znamení nehledala.