Co v srpnu čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?

Co v srpnu čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?
Vlna veder v Česku nepolevuje, počasí stále svádí ke koupání a letním radovánkám. Podívejte se, co přinese zbytek prázdnin vašim dětem.

Beran

Berani jsou známí svou ctižádostivou povahou a vynikají v každém úkolu, který jim je předložen. V srpnu se tento typický rys u dětí ve znamení Berana projeví v plné síle. Buďte jim oporou a nenápadně u toho dohlédněte na jejich bezpečnost, budou mít totiž sklon testovat své možnosti. Pozor obzvláště na úrazy končetin.

Býk

Malí Býci budou v srpnu ještě družnější než obvykle. Udělají si pár nových kamarádů a také budou zkoušet nové věci. Děti ve znamení Býka se budou v srpnu řídit převážně svými impulsy a srdcem. Možná vás dokonce něco naučí.

Blíženci

Děti ve znamení Blíženců budou mít v srpnu trochu problém s autoritami a respektováním pravidel. Jinak se ale vašemu dítěti ve znamení Blíženců bude dařit a získá nové přátele, se kterými bude chtít trávit většinu svého času. Nemá příliš smysl jim v tom bránit.

Rak

Děti ve znamení Raka budou muset vystoupit ze své komfortní zóny. Zpočátku s tím budou mít trochu potíže, ale když je podpoříte, nakonec zjistí, že je jim to ku prospěchu. Nové věci mohou být děsivé, obzvláště pro děti. Otevřeně si s dítětem promluvte o jeho obavách (i o svých vlastních). Ocení vaši upřímnost i zranitelnost.

Lev

Malí Lvi v srpnu touží po spojení s přáteli, rodiči a sourozenci. Snažte se jim věnovat co možná nejvíce, vyražte na společný výlet či dovolenou, velmi to ocení. Pokud máte více dětí, zkuste se malým Lvům věnovat i individuálně, cítí se osaměle. Společné výlety zase spojí celou rodinu. Vhodné je i zapojit děti do činností, ve kterých musí spolupracovat.

Panna

Spojení se zrcadlem bude pro tyto děti v srpnu velice důležité, protože chtějí mít pocit, že jsou s někým, kdo je odráží. V tomto případě by se mohly docela soustředit na zrcadlení návyků někoho jiného, ať už je to rodič, sourozenec, nejlepší kamarád nebo celebrita! Bez ohledu na to jim toto partnerství pomůže cítit, že někam patří.

Váhy

Rodiče Vah, připravte se na to, že se z vaší kuchyně stane vědecká laboratoř. V malých Vahách se totiž objeví obrovská zvídavost. Pokud chcete dítě někam nasměrovat, teď je na to ta nejvhodnější doba, jejich mysl bude otevřena.

Štír

Děti ve znamení Štíra budou v srpnu trochu sebestředné. Podporujte jejich nadání, ale udržujte je trochu při zemi. Snažte se je také odtrhnout od obrazovek a displejů a pokuste se trávit čas venku, třeba na procházce v přírodě. Vhodný je i delší výlet spojený například se stanováním.

Střelec

Děti ve znamení Střelce se budou v srpnu cítit stabilněji a budou více spojeny se svým domovem a rodinou, zejména s rodiči. Připravte se tedy na moře lásky, kterým vás zahrnou. Na druhou stranu si ale budou také nárokovat velikou část vašeho času a pozornosti, je však vhodné ji jim dopřát.

Kozoroh

Malí Kozorohové budou v srpnu vynikat v komunikaci. Nenechte se proto zaskočit vyzrálostí a smysluplností jejich argumentů. Pokuste se s nimi vést smysluplné diskuze a nesrážet je, váš vztah by tím mohl velmi utrpět.

Vodnář

Děti Vodnáře se v srpnu učí, jakou hodnotu má čas, řád a pravidla. Snažte se být jim příkladem a zároveň se obrňte trpělivostí, zvláště co se týče dodržování dohodnutých termínů, časů odchodů či příchodů a podobně.

Ryby

Srpen je měsícem nových začátků, kdy se budou děti ve znamení Ryb snažit ukázat světu, v čem jsou jedinečné a výjimečné. Budou také velice kreativní a nápadité. Povzbuzujte je, aby vytvářely to, co považují za krásné a dělaly to, co je baví.

Zdroje článku: