Nejšťastnější týden v měsíci srpnu dle vašeho znamení

Nejšťastnější týden v měsíci srpnu dle vašeho znamení
Chtěli byste vědět, co vám přinese tento tropický srpen? Který týden v měsíci se vám bude dařit nejlépe? Kdy si budete moci bez výčitek oddychnout či se chopit nových příležitostí? Přečtěte si tento článek a zjistěte, co si pro vás podle vašeho znamení tento měsíc nachystal.  

Beran   

Ať už se pro vás nese srpen ve znamení odpočinku, letní dovolené nebo práce, mějte se na pozoru. Třetí týden v měsíci pro vás bude ideální proto, abyste se odhodlali vyřešit dlouhodobě odkládané problémy a závazky. A jelikož je vám tento týden nakloněn, určitě neotálejte.  

Býk   

Býci by se neměli nechat odradit tropickými vedry a vstoupit do druhého týdne hrdě se vztyčenou hlavou. Toto období vám bude přát. Váš mozek bude jen hýřit kreativitou, proto se nebojte upustit uzdu a užít si ji. Ať už ve vytváření různých projektů nebo třeba ve snaze zažehnout   

Blíženci  

Přestože pro blížence nemusí být srpen tolik odpočinkový měsíc, rozhodně vás planety o nic neochudí. Hned první týden pro vás bude speciální a ponese se ve znamení komunikace. Proto se nebojte vyložit na stůl karty a upřímně si promluvit s blízkými.

Rak  

Čtvrtý týden v srpnu pro vás bude jako probuzení z dlouhého polospánku. Konečně uvidíte věci plně otevřenýma očima a vaše mysl se vyčistí. Jen dávejte pozor, jak s touto nově nabitou schopností naložíte. Nenechte se příliš unášet zbytečnými detaily a nezapomeňte, že je čas řešit důležité věci. 

Lev   

Srpen je prostě váš! Dost možná jste už oslavili narozeniny, a proto si nezapomeňte pořádně užít konec léta. Druhý týden se však zaměřte i na ostatní. Dejte svým blízkým pocítit vaši lásku. Ať už ve formě společných zážitků, slov či malých dárečků. Nejenže to ocení oni, ale i vám to přinese spoustu štěstí a energie.  

Panna   

Čtvrtý týden v měsíci červen bude pro vás jako zrozený. Budete mít nejvíc energie a odhodlání, díky čemuž se vám bude dařit. Jak v profesním životě, tak i v milostném. Je jen na vás, zda se necháte unést do neznámých, ale velmi vzrušujících vod, nebo zůstanete stát pevnýma nohama na zemi.   

Váhy   

 Přestože se začátek srpna může jevit hekticky, třetí týden budete mít čas konečně trochu přibrzdit. Nebojte se dopřát si onu dlouho potřebnou pauzu! Je správný čas se pobavit, střetnout staré přátele a užívat si. Nebojte se riskovat – tento týden by se vám to mohlo vyplatit.

Štír  

Pokud už dlouhou dobu sníte o povýšení v práci, možná bude druhý týden v srpnu váš čas! Proto se nebojte zazářit, váš šéf to konečně ocení. Proto v práci trochu zaberte a uvidíte, že se vám to vrátí a nebudete litovat. Zároveň však nezapomínejte na své blízké a odpočinek, kterých můžete mít nedostatek.  

Střelec  

Pokud jste měli pocit, že toho na vás bylo v poslední době moc, první týden srpna je přímo pro vás. Zbrzděte, hluboce se nadechněte a dopřejte si odpočinku. Ať už to bude ve formě krátké dovolené, dne stráveného u vody s přáteli nebo procházkou v lese, která vám pomůže zrelaxovat.  

Kozoroh   

Druhý týden ve znamení lásky? Nenechte se rušit okolím a zaměřte se na svého partnera. Večeře, procházka nebo malý výlet pomůže navodit atmosféru. Vyzkoušejte nové věci. Jak v životě, tak v posteli. A pokud jste single, vyrazte do ulic! Nečekejte doma, dívejte se okolo sebe a možná, že narazíte na osudovou lásku.  

Vodnář  

Čtvrtý týden v srpnu vám ukáže, které vztahy za to opravdu stojí. Proto se mějte na pozoru – ukáže vám, která přátelství jsou opravdová. Proto si važte těch, kteří tu pro vás budou a nebojte se si s nimi pravdivě promluvit. Pokud vás něco trápí, je čas to společně s nimi vyřešit!  

Ryby  

Pokud jste měli trable s financemi, vše by se mohlo změnit první týden v srpnu. Bude to totiž období, kdy budete v práci nadmíru produktivní, a to se projeví i ve výplatě! A pokud práci teprve hledáte, tak se nezapomeňte v tomto období podívat pořádně – možná objevíte nabídku, která se prostě nedá odmítnout.  

Zdroje článku: