Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc srpen

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc srpen
Druhý prázdninový měsíc je před námi, pořádně si tedy ještě užijte volno a krásné počasí. Srpen bude vybízet k poznávání a objevování nových míst i lidí. Zároveň však nezapomínejte na své cíle a snažte se jich dosáhnout, nyní pro to bude ideální období. Případné lékařské zákroky nechte až na konec měsíce a dávejte si pozor na nohy, v srpnu hrozí úrazy. 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Srpen nebude lehkým měsícem, je třeba se připravit na to, že ve vašem blízkém okolí se objevuje přetvářka. Vy to však dokážete zavčas odhalit a zbavit se tak zákeřného hada na prsou. Ani v práci nebudete mít na růžích ustláno, ale pokud máte vytvořené rezervy, tak se není důvod stresovat.

Na cestách dodržujte předpisy a buďte bdělí, jinak může přijít pokuta či nehoda. Dobrou zprávou pro nezadané je, že ve druhé polovině srpna vás čeká nová láska. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Čeká vás velmi úspěšný měsíc, v práci se cítíte daleko lépe a konečně vás naplňuje, doma máte pohodu a klídek. Bude se vám dařit, jelikož zvládáte rychle a dobře vyhodnotit nastalé situace. Při jejich řešení pak využijte raději diplomacii a takt než sílu, ta není potřebná. Nenechte se ale unést, i nadále pečujte o své zdraví a kondici. Ačkoli může dovolená svádět k lenošení, vy víte, že se pak budete těžko vracet do stejné formy. 

Blíženci (22. 5. 21. 6.) 

S podivem se vám během srpna podaří urovnat a dokončit mnoho restů, v pozitivním prostředí jste totiž velmi produktivní. Před přijetím nové pracovní příležitosti nejdříve promyslete, zda ji zvládnete tak, jak si to představujete, a zda z ní budete mít v budoucnu prospěch. Někdo vás může doslova okouzlit na první pohled, ale vy se určitě podívejte ještě jednou. Jste složitá osobnost a se sobeckým egoistou, i když s krásnou tváří, to prostě klapat nebude.  

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Rozhodnutí, který partner je pro vás ten nejlepší, nebude snadné. Zapomeňte na dokonalost, tu prostě nenajdete. Poslouchejte své srdce, které vám napoví. Pro zadané je zase čas na vztahu zapracovat třeba na společné dovolené a věnovat se jeden druhému.

Vaše sny jsou někdy trochu příliš vzdálené, ale nevzdávejte se jich, pomohou vám plánovat budoucnost. V práci vás stihnou potíže a stres, možná se přidá i pár bezesných nocí, což těžko nesete vzhledem ke svému emocionálnímu založení. Přesto se snažte řešit vše s klidem, nenechte se rozhodit.  

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Daří se vám v práci, kde konečně budete oceněni za vaši snahu. Ačkoli jste nejraději hodně vidět, může se vám zalíbit i řízení z pozadí, kdy si budete připadat jako šedá eminence. Přesto nepolevujte v určité ostražitosti, ne všichni okolo vás jsou upřímní.

Během srpna můžete dokonce potkat někoho, kdo ve vás probudí lovce, ale nemusí to být dobrá volba pro budoucí vztah. Sami jste někdy příliš dramatičtí a váš protějšek by vás měl naplňovat klidem a pohodou, což tady nevyjde. Mohou vás potkat i zdravotní obtíže, ale nakonec to nebudete tak zlé a ustojíte to. 

Panna (23. 8. 23. 10.) 

Chcete mít vše naplánované, ale někdy to prostě nejde. Změny v práci budou pozitivní, těšte se na nové výzvy a nebojte se, zvládnete to s přehledem. Komunikace vám jde na výbornou, a tak se vám bude dařit i v ostatních směrech.

Přesto vám může někdo škodit, ale jste analytici, kteří to zavčas odhalí. Na zdraví a životním stylu musíte zapracovat, srpen je k tomu velmi vhodný. S trochou vůle se vám podaří se zbavit i nějakého nenáviděného zlozvyku. 

Váhy (23. 9. 23. 10.) 

Doteď jste stále hodně pracovali, je na čase si dopřát pořádnou dovolenou, kterou si opravdu zasloužíte. Navíc by měly ustoupit i zdravotní obtíže, a to i ty dlouhodobější. Doma lpíte na stabilním prostředí a rádi trávíte čas s partnerem, přesto jste někdy až moc nároční.

Trochu polevte, vztah není lepší pod nátlakem. Jinak si nenechte srpen zkazit negativními lidmi ve svém okolí, nikdy se nezavděčíte všem, a tak myslete hlavně na sebe a své nejbližší. Ostatní ať si klevetí, vy se raději usmívejte. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Nespokojenost v práci vám není příjemná, možná někde číhá nějaká nová šance, která vás zaujme. Řešení přijde určitě, rozhodujte se však s odstupem a bez emocí, které by vás mohly navést špatným směrem.

Ve vztazích může harmonii občas překazit hádka, ale to se prostě stává. Vás to alespoň naučí dělat kompromisy jako dospělý, ne trvat na svém jako malé dítě. Do prevence svého zdraví zařaďte i duši, ta také potřebuje péči. A když potřebujete pomoct, řekněte si někomu blízkému. Vy jste tu pro ně stejně jako oni pro vás. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Domácí klid a pohodu může narušit nějaká pracovní záležitost. V polovině měsíce se pak budete muset rozhodnout, co dál. Zvažujte dobře, aby z toho vzešla lepší budoucnost pro vaši rodinu. Dostane se vám od nich také náležité podpory.

Jinak srpnem proplujete bez velkých karambolů. Jen si dávejte pozor na svou pokožku. Spálení sluncem nebo pobodání nějakým hmyzem sice k létu tak trochu patří, ale není to nic příjemného. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Někdy máte pocit, že vám všechno padá na hlavu, ale každá situace má své řešení. I vztahy jsou provázeny různými problémy a na vás teď bude to definitivně rozseknout. Prodlužovat neodkladné nemá smysl, jen se všichni zbytečně trápí. Veškeré zdravotní potíže řešte bez odkladů, pečujte o sebe a zdravě jezte, i o fyzickou schránku je třeba se starat poctivě. 

Druhá polovina srpna už bude probíhat lépe a vy si konec prázdnin užijete naplno. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Doma si nepřipadáte dost ocenění a milovaní, každou drobnost ale není třeba řešit nějak radikálně. Problémy jsou všude a váš partner je pro vás vlastně poklad, jen je třeba si to uvědomit. Dobře víte, že vaše nálady a pocity se snadno a rychle mění, také to s vámi není jednoduché.

Celkově byste měli slevit ze svých nároků na sebe i okolí, jelikož jsou poněkud přehnané. Realita je trochu jiná a vaše trvání na svém všechny jen brzdí.  

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Srpen můžete prožít s radostí a kupou energie v kruhu své rodiny a přátel. Jste plní síly a dobré nálady, tak si nenechte zbytek prázdnin zkazit tím, že vaše plány se občas změní vlivem okolností.

Stejně tak i veškeré vyřizování všemožných záležitostí se může protahovat kvůli letním dovoleným, což vás může přivádět k šílenství, ale zkuste se na to podívat z druhé strany. Vy jste se na dovolenou také těšili a bylo vám jedno, zda někdo něco nevyřídí, protože jste pryč.