Znamení, která vyhrožují rozchodem, aby způsobila rozruch ve vztahu

Znamení, která vyhrožují rozchodem, aby způsobila rozruch ve vztahu
Některá znamení zvěrokruhu ráda vyhrožují rozchodem, přestože to nemyslí vážně. Mají k tomu nejrůznější důvody. Mohou se ve vztahu nudit nebo chtít otestovat, jak hodně je jejich partner miluje, popřípadě za to může něco jiného. Společné na tom je, že chtějí vyvolat rozruch. Začínáte často rozhovor slovy „musíme si promluvit“ i vy? Podívejte se, zda k falešnému rozchodu tíhnete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve svém nitru jste trochu narcista. Staráte se více o své vlastní potřeby než o potřeby ostatních lidí. Váš partner není žádnou výjimkou. A ke svému skutku, tedy k výhrůžkám rozchodu, máte nejrůznější důvody, nejčastěji se však ve vztahu začínáte nudit, poněvadž váš vztah se stal jednotvárným.

Také pokud potřebujete pozornost a nedostává se vám jí dostatek, tíhnete k rozchodové scéně ve snaze oživit váš vztah nebo se alespoň pokusit říci, že vám ve vztahu něco chybí. Pokud vás partner nerespektuje nebo vám neprojevuje lásku, kterou si zasloužíte, vyhrožujete rozchodem. Váš „důvod k rozchodu“ je, že vás partner neupřednostňuje a nedělá nic pro vaše štěstí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste svému partnerovi oddaní a po něm požadujete to samé. Pokud to nedostanete a již to přetrvává několik dní, začnete dělat cokoliv, aby si vás partner začal všímat a přestal vás ignorovat. Pokud se váš vztah blíží ke konci, nic neříkáte a čekáte, jak se to vyvrbí, poněvadž se od partnera izolujete.

Pokud však výhrůžky rozchodem jsou na vašem jazyku na denním pořádku, pouze se snažíte získat partnerovu lásku a pozornost. Chcete si se svým partnerem povídat o čemkoliv a hlavně celý den, ale pokud je váš partner unaven z celého pracovního týdne a snaží si odpočinout, vždy ho ještě více vyčerpáte soustavným vyhrožováním rozchodem, snad aby si uvědomil, že je štěstí, že vás má. A také jako připomínku, že vás může také ztratit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš partner vás musí poslouchat a cenit si vašich rad. Spadáte snad do toho nejvíce milujícího znamení z celého zvěrokruhu, ovšem pokud máte pocit, že vás partner záměrně neposlouchá, lehce se naštvete natolik, že se ocitnete v tom nejhorším hněvu, kdy příliš nepřemýšlíte nad tím, co na vašeho partnera křičíte.

Jednou z vašich oblíbených frází je, že se seberete a již nikdy nepřijdete zpátky. Partner to od vás slyší poměrně často. Neposlouchá se to dobře, avšak pokud s vámi váš partner je delší dobu než jeden rok, dobře ví, že toto jsou pouze plané výhrůžky. Ovšem pokud je do vás váš miláček opravdu zamilovaný, nikdy si není jistý, zda to tentokrát nemyslíte vážně.

Zdroj článku: