Znamení zvěrokruhu, která jsou nejpomstychtivější, když je zraníte

Znamení zvěrokruhu, která jsou nejpomstychtivější, když je zraníte
Někteří lidé vymýšlejí pomstu vždy, když je urazíme, nebo jen, jak se říká, ze sportu. Vyhledávají k tomu různé důvody. Ovšem někteří lidé hledají pomstu jen tehdy, když je skutečně zraníme a nezachováme se k nim nejlépe. Je to váš případ?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud vás někdo zraní, již od samotného začátku hledáte způsoby, jak byste se o svou bolest podělili přímo s vaším tyranem. Lidé, kteří vás zranili, si musejí hlídat záda, pokud chtějí, aby přežili bez úhony. Neberete si servítky, kodex cti pro vás nic neznamená, pokud hledáte způsob, jak se pomstít. Začnete dotyčného shazovat před jeho vlastními přáteli i rodinou.

Vždy si najdete způsob, jak zajistit, aby lidé uvěřili vám a ne jim blízkému jedinci. Dokud ještě dotyčný člověk má své vlastní přátele i čest, nezastavíte se a vymýšlíte stále nové a nové pomsty. Ne nadarmo spadáte do toho nejpomstychtivějšího znamení zvěrokruhu.

Ryby (19. února – 20. března)

Nikomu nepřejete nic zlého a chcete, aby všichni kolem vás byli šťastnější než vy. To se však mění v okamžiku, kdy si uvědomíte, že vás někdo neustále využívá a zranil vaše city, popřípadě vás odloučil od přátel svými řečmi. Jste extrémně citliví a urážku na cti rozhodně nenecháte jen tak.

Lidé si myslí, že jste nevinní a pomsty byste nebyli schopni, ale to je omyl. Vaše pomsta je převážně pasivní, dotyčný dlouho nezjistí, že na něm konáte pomstu. Většinou útočíte svými slovy se záměrem dotyčnému zničit život. Jste vytrvalí a člověk, který vám ublížil, může následky vašeho hněvu pocítit až po několika letech.

Býk (20. dubna – 20. května)

Spadáte do znamení, které si váží svých přátel a i přes svou tvrdohlavost jim vyjde vždy vstříc. Ovšem pokud vás někdo zraní, zatoužíte po pomstě. Pokud pocítíte touhu se pomstít, jste opravdu naštvaní a neexistuje nic, co by chování daného člověka omluvilo.

Máte problém s odpuštěním a samotného odpuštění se člověk, který vás zranil, patrně nikdy nedočká, pokud jeho chování neomluví informace, které se k vám dostanou později.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste upřímní a staráte se o to, aby na světě byl pořádek. Pokud vás někdo zraní, musí za to nést následky, alespoň podle vašeho přesvědčení. Není možné přejít zradu vašeho známého jen tak, vše si žádá svou daň. Nejhorší na tom je, že si lidé většinou neuvědomují, že vás naštvali, a vaše jednání si mohou vyložit jako agresi, jíž jste započali vy.

Začnete negativně hodnotit všechna jejich slova a člověk může mít pocit, že ho nenávidíte jako ještě nikoho, přestože jste se s ním před chvílí smáli. Může se stát, že se z vaší pomsty lidé zblázní.

Zdroj článku: