Velký horoskop na letošní měsíc srpen: Váhy získají nové přátelé, Ryby navážou nový vztah

Velký horoskop na letošní měsíc srpen: Váhy získají nové přátelé, Ryby navážou nový vztah
Podle měsíčního horoskopu začínáme srpen 2022 s optimismem a energií! Novoluní 28. července vám dodává sebedůvěru, odvahu a sílu pohnout se kupředu a vydat se požadovaným směrem.

Beran

Srpen bude o řešení problémů, a to jak v osobním, tak i pracovním životě. Pravděpodobně vám bude svěřena odpovědnost za vyřešení nějaké stížnosti. Ve vašem zájmu bude podniknout patřičné kroky proti podřízenému, pokud vyšetřování shledá jeho vinu. Nicméně, cílem by měla být také snaha o vybudování lepší organizační kultury ve vašem oddělení.

Býk

Vaše nevyčerpatelná energie vám v srpnu umožní odolat velkému pracovnímu tlaku. Dobrou zprávou je, že ani v situaci pod tlakem byste nepocítili žádné nepohodlí a úspěšně byste dosáhli požadovaných výsledků. Nicméně, bylo by ve vašem zájmu nezapomínat na dobíjení energie, abyste udrželi tempo.

Blíženci

Připravte se na poměrně hektické období, a to jak doma, tak v práci. V práci se vám to navíc zkomplikuje kvůli tomu, že nebudete schopni převést své dobré nápady do praxe. Vaše odhodlání a upřímnost budou mít tedy tento měsíc v profesní oblasti jen velmi malou hodnotu. Je čas, abyste si uvědomili, že nestačí pouze dobré teoretické znalosti nějakého tématu, ale měli byste je umět převést do reality.

Rak

Vaše dobrodružná povaha vám otevře cestu k úspěchu, zejména v polovině srpna. Existují náznaky, že někteří z vás mohou dostat příležitost v oblasti cestovního ruchu. Měli byste proto pokračovat ve svém úsilí, protože jste vykročili na cestu k profesnímu úspěchu. Abyste mohli dosáhnout stanovených cílů, bylo by lepší rozvinout dobrou přizpůsobivost pro zvládání situací pod tlakem. V osobním životě si dávejte pozor na falešné přátele.

Lev

Tento měsíc se vám dostane včasné podpory kolegů, abyste se zachránili před krizí na pracovišti. Zároveň využijte své silné odhodlání a rozhodovací schopnosti, abyste snadno čelili neobvyklým a náročným situacím v osobním životě. 

Panna

Vaše dlouholetá touha po změně na pracovišti se tento měsíc pravděpodobně naplní. To by vám nejen vlilo nové a inovativní nápady, ale také vás to nabilo energií. Existují další náznaky, že v polovině měsíce byste mohli dostat několik příležitostí k projevení svého talentu. Ve vztahu s partnerem si dejte pozor na neopodstatněné výbuchy hněvu.

Váhy

V srpnu budete velmi oblíbení a získáte i několik nových přátel. V práci si ovšem dejte pozor na zbytečnou chybovost, mohla by se vám vymstít, buďte proto tento měsíc obzvláště pečliví.

Štír

Je pravděpodobné, že se vám bude hodit vaše schopnost přizpůsobit se všem situacím. Existují náznaky, že vám to pravděpodobně přinese odměnu/uznání. Při této příležitosti – nenechte se překvapit, pokud vám budou svěřeny nějaké další povinnosti. Ty by vám nejen umožnily projevit váš skrytý talent, ale také by zvýšily vaše kariérní vyhlídky

Střelec

Střelci, kteří pracují s lidmi, si pravděpodobně uvědomí, že vedení pohovorů není snadná práce. Je čas, abyste si uvědomili, že vyžaduje vnímavé a analytické schopnosti ze strany tazatele. Zároveň může mít vaše špatná volba katastrofální důsledky pro organizaci z hlediska efektivity. 

Kozoroh

Ve vztazích si dejte velký pozor na zbytečnou žárlivost. Na pracovišti budete tento měsíc pravděpodobně trpět kvůli nedostatku komunikačních dovedností. Bylo by ve vašem zájmu, kdybyste se obzvlášť zaměřili na zlepšení svých mezilidských dovedností. Zároveň vyřešte všechna vzniklá nedorozumění, a to jak v osobním, tak i pracovním životě.

Vodnář

Pozor na přehnaný perfekcionismus, uvědomte si, že ani váš partner, ani kolegové nejsou stroje. Obecně nebudete mít na nikoho moc náladu, a někteří Vodnáři se uchýlí do ústraní, aby vypracovali strategie, jak vydělat peníze. Navíc vás dohánějí chyby z minulosti, takže toto období je méně šťastné, než by mělo být.

Ryby

Tento měsíc se rýsují velké společenské a rodinné plány, možná spojené s dovolenou, zásnubami, svatbou či křtinami. V kruhu rodiny a přátel budete mít láskyplnou náladu a oni budou chtít být ve vaší blízkosti. Některé Ryby navážou nový vztah.