Ravenův horoskop pro zamilované na srpen 2022

Ravenův horoskop pro zamilované na srpen 2022
Léto už je v polovině, žhavý červenec končí a přichází srpen. Horoskopem pro tento měsíc vás opět provede astrolog a mág Raven Argoni. Podívejte se, co vám ve vašem milostném životě hvězdy prorokují.

Beran

V srpnu budou Berani poměrně zasnění a budou mít tendenci podléhat svým představám o dokonalém životě. Pokud vám něco ve vašem vztahu nevyhovuje, je ideální čas to začít řešit. Ale citlivě, ať nenapácháte více škody než užitku. Tento měsíc je také jednou z posledních příležitostí, kterou můžete využít k cestování a trávení času se svými blízkými. Využijte toho.

Býk

V srpnu budou Býci plní vášně a mohou se těšit na mnoho nových milostných zážitků. Díky své vyrovnanosti a klidu budete ve svém okolí šířit pozitivní energii a dostanete se do kontaktu se zajímavými lidmi, s nimiž budete naladěni na stejnou vlnu.

Blíženci

Srpen přinese Blížencům mnoho nepředvídatelných zvratů, které však budou založeny pouze na iracionálních základech. Nenechte se proto pohltit svými pocity a žárlivostí a raději si vše předem promyslete a racionálně zdůvodněte. V tomto období budete náchylní k impulzivnímu chování, a pokud si nedáte pozor, může se vám to vymstít v podobě nepříjemné hádky s partnerem. 

Rak

Srpen bude pro Raky náročným měsícem. Zradí vás jeden z vašich nejbližších přátel, což vás srazí na kolena. Vypořádáte se s tím, ale bude nutné se na chvíli uzavřít a vše postupně zpracovat. Dejte si pozor, ať toto uzavření se do sebe negativně neovlivní i váš vztah s partnerem.

Lev

Srpen bude pro Lva měsícem plným úspěchů. Kamkoli vstoupíte, budete vítaným hostem, se kterým si budou chtít všichni popovídat. Jen si nenechte stoupnout slávu do hlavy. Váš partner na vás samozřejmě bude pyšný, ale snažte se mu ukázat, že vám na něm záleží víc než na vaší popularitě.

Panna

V srpnu budou Panny čelit výkyvům nálad. Pozor však na výkyvy nálad před partnerem. On si s vámi jistě bude rozumět, ale vy s ním musíte mít porozumění také, takže si dejte pozor, abyste mu neublížili.

Váhy

Váhy budou v srpnu nerozhodné a váhavé. Budou pod vlivem Venuše, zejména pokud jde o jejich partnera a vztahy obecně. Vaše city k partnerovi jsou silné, měli byste se však trochu ovládat, abyste ho neunavovali neustálými důkazy lásky.

Štír

Ve vztazích se mohou objevit komplikace, protože budete intenzivněji prožívat emoce. Pocity frustrace by pak mohly způsobit, že budete příliš kritičtí, a naopak vaše náklonnost by mohla být zcela nepřiměřená. Buďte opatrní a nechte si pomoci od někoho důvěryhodného.

Střelec

Srpen přinese Střelcům sexuální energii a vášeň, které budou muset dát průchod. Nejlépe uděláte, když odjedete na dovolenou do zahraničí, kde můžete vypnout a nechat se vést svými touhami. Můžete se těšit na neuvěřitelné erotické zážitky, protože budete toužit prozkoumat nové oblasti své sexuality, které se ve vás tento měsíc otevřou.

Kozoroh

Srpen přinese Kozorohům mnoho změn nálad, což nebude mít dobrý vliv na lidi ve vašem okolí ani na vašeho partnera. Budete mít také problémy se žárlivostí a s touhou mít vše pod kontrolou. 

Vodnář

Ztratíte přehled o tom, co vlastně v životě chcete, a budete hledat pomoc u partnera a přátel. Sdílení svých potíží vám rozhodně prospěje, navíc to posílí i váš vztah.

Ryby

Srpen bude pro Ryby skutečným měsícem lásky a budou silně pociťovat vliv Venuše. Jedinci ve vztahu budou romantičtí a oddaní, zatímco nezadaní budou flirtovat a možná si ani nebudou moci vybrat mezi potenciálními partnery. Vaše sexualita bude vzkvétat a často zapomenete na všechny povinnosti.