Komu v srpnu hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor?

Komu v srpnu hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor?
Abyste si mohli srpen naplánovat dle vašich představ, zjistěte, co vás čeká následující dny. Rozhodně své zdraví nepodceňujte, zvláště ne teď v těch úmorných horkých dnech, které dají zabrat každému z nás.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vaše úsilí něčeho dosáhnout se vám během měsíce srpna může pořádně vymstít, a to hned z několika důvodů. Trávení v práci víc jak deset hodin denně není zrovna pro vaše zdraví ideální. Kromě toho, zapnutá klimatizace vám může přivodit bolest v krku, nachlazení, které může přejít až v bolestivý zánět ucha, se kterým se můžete ocitnout na pohotovosti. 

Vaše energie je na bodu nula, o čemž svědčí i fakt, že jste si dali pořádnou pauzu od cvičení. Přibírání na váze a neustálá únava nevěstí nic dobrého, měli byste navštívit lékaře pro nedostatečnou činnost štítné žlázy.

Nenechte se pohltit syndromem vyhoření, začněte se o sebe pořádně starat. Vyjděte ze své komfortní zóny a jděte mezi lidi. Otevřete se novým možnostem, snažte se co nejvíce vyhýbat sedavému životnímu stylu nebo ho alespoň eliminujte na minimum. Potřebujete zase v sobě objevit vaše energické já, díky kterému se vám zlepší také psychická pohoda.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Dávejte si pozor na zlomeniny a výrony kotníku, srpen není zrovna ideálním měsícem pro nové výzvy v podobě adrenalinových sportů. Měli byste také zapracovat na svém správném držení těla, vaše krční páteř totiž velmi trpí, což se projevuje častými bolestmi hlavy připomínající migrény.

Zapracujte na svém vyjadřování, na své okolí můžete působit lehce zmateně. Nebojte se vyjádřit to, co cítíte, výrazně se vám uleví, což povede k harmonii duševní pohody. Většina vašich problémů je příčinou vašeho ega, takže je lepší se začít ptát, než předpokládat.

Ani v otázce sexuálního zdraví vám srpen nepřinese dobré zprávy. Vaše špatná psychická nálada se projeví i ve vašem vztahu, kdy sexuální hrátky s vaším partnerem půjdou stranou, což se začne projevovat u vás obou. Relaxace a klid vám rozhodně prospějí, načerpejte energii, abyste mohli být zase tak produktivní ve všech směrech jako dřív.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Letošní horké dny neprospívají nikomu, ale vám obzvlášť. Nejvíce trpí vaše nohy, které otékají, nebo se vám začaly tvořit křečové žíly. A právě to je důvodem, proč byste co nejdříve měli navštívit lékaře.

S vaším odhodláním pomáhat a změnit svět se člověk nesmí divit, že se u vás projevilo naprosté vyčerpání. Místo toho, abyste si udělali čas jen sami pro sebe, neustále řešíte problémy svých blízkých. Právě teď je ten správný čas si dát od všeho pohov, vypněte telefony, vezměte si dovolenou a snažte se dělat věci, které vám dělají radost a na které jste už pomalu zapomněli.

Na záněty mají značný vliv také vysoké teploty, proto není divu, že vás může překvapit nějaká choroba, která na čas ovlivní váš sexuální život. Vyhněte se raději koupání v přírodních koupalištích.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, měli byste se mít na pozoru. Vysoký krevní tlak, ucpané tepny a nepravidelný srdeční tep jsou rizika, kterým v srpnu budete čelit. Lvi jsou známí svou nezkrotností, horkou hlavou a bezhlavým jednáním, ale měli byste zařadit zpátečku. Meditace, lehčí pilates nebo jen obyčejné procházky v přírodě vám pomohou.

Se svým sebevědomím nemáte absolutně problém, jenže právě to je kamenem úrazu. Pokud je toho sebevědomí až příliš, můžete utrpět nečekaným odmítnutím, prohrou, která vás srazí na kolena. Nejvíce to odskáče vaše psychika, která se odrazí na celkovém zdraví. Snažte se projevovat více empatie k ostatním lidem, začnou se k vám chovat tak, abyste nemuseli stále dokazovat, že vy jste tu král.