Jaké skutečné myšlenky vám plují v hlavě podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jaké skutečné myšlenky vám plují v hlavě podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Všichni máme ten typ myšlenek, který bychom jen neradi sdíleli s veřejností. Pokud se nás někdo zeptá, co si myslíme, odpovíme něco jiného, nepatříme-li mezi brutálně upřímné lidi. Zde se dozvíte, jaké myšlenky plují v hlavě vám i ostatním lidem.

Beran (21. března – 19. dubna)

„Jdu na dobrodružství!“ Tato věta vám v hlavě zní velkou část dne. Jste soutěživí a chcete dokázat to, co nedokázal nikdo před vámi. Nepřejete si nic jiného, než dokázat celému světu, jak jste schopní.

Býk (20. dubna – 20. května)

„Je tak ponižující najít někoho, koho mohu milovat.“ Vy jakožto Býk žijete pouze láskou a respektem k partnerovi, bohužel jste často svědky toho, že se většinou nevyplatí druhému dát celý svůj život.

Blíženci (21. května – 21. června)

„Jsem tak šťastný/á a tak smutný/á. Je to perfektní bouře emocí.“ Často měníte své emoce a plně si uvědomujete iracionalitu vašich reakcí. Zároveň vám to však dává pocit výjimečnosti.

Rak (22. června – 22. července)

„Nacházím se ve skleněném pouzdře emocí.“ Víte, že jste přecitlivělí, a myslíte si, že ostatní lidé mohou číst všechny vaše myšlenky, pokud nejste v pohodovém stavu.

Lev (23. července – 22. srpna)

„Nestarej se, jaké to zrovna chci mít!“ Lidé, kteří se starají o vaše soukromé záležitosti, vás přímo vytáčí. Takových lidí je kolem vás hodně, proto je toto vaše nejčastější myšlenka.

Panna (23. srpna – 22. září)

Má chytrost a citlivost jsou příliš dobré na to, abych žil/a v tomto světě.“ Když se bavíte s ostatními lidmi, často máte pocit, že pocházíte z jiné planety a nikdo vám na Zemi nerozumí.

Váhy (23. září – 23. října)

„Štěstí znamená být šťastný.“ Podle vašeho názoru nezáleží na tom, jak jste šťastní vy, záleží pouze na štěstí okolních lidí. Pokud oni trpí, trpíte také.

Štír (24. října – 21. listopadu)

„Chceš se mnou mít sex? Ano, nebo ne?!“ Jste přehnaně majetničtí, a pokud si usmyslíte, že s někým chcete mít sex, dokážete svůj nový sexuální objekt sledovat a trápit, dokud nepoleví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

„Příliš mnoho myšlenek…“ Ano, toto je vaše vůbec nejčastější myšlenka. Víte, že hodně přemýšlíte o věcech, na něž nenaleznete odpovědi, ale přemýšlíte stále dál.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

„Jaké jsou vaše místní hřbitovy? Musím si něco naplánovat.“ Na jednu stranu jste velcí podivíni, na stranu druhou hodně lidí si prohlíží neznámé hřbitovy. Rádi byste všem položili tuto otázku, na poslední chvíli se však rozmyslíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

„Promiň, ale zrovna jsem poslouchal/a hlasitou cirkusovou hudbu ve své hlavě. Co jsi říkal/a?“ Vaše běžná myšlenka, kdy se cirkusová hudba může proměnit v cokoliv jiného. Jste pohlceni vlastními myšlenkami a nevnímáte okolí.

Ryby (19. února – 20. března)

„Přemýšlím tak hodně a cítím tak málo.“ Hodně přemýšlíte, ale během toho přemýšlení nevnímáte skoro nic z toho, co se vám vytvořilo v mysli. Po prozření slyšíte v mysli tuto větu.

Zdroj článku: