Horoskop pro zahrádkáře na srpen 2022: Dočkáte se krásné úrody, nebo něco pokazí vaše snahy?

Horoskop pro zahrádkáře na srpen 2022: Dočkáte se krásné úrody, nebo něco pokazí vaše snahy?
Sezóna je v plném proudu a vy začínáte na své zahrádce sklízet plody své snahy. Co vás na zahrádce čeká v srpnu?

Beran (21. března až 20. dubna) 

V srpnu načerpáte nové informace o vaší zahrádce. Můžete získat své vlastní zkušenosti nebo se například dočíst nové informace. Dobrá rada by mohla přijít také ze strany souseda nebo jiného zahrádkáře. Ať už půjde o kteroukoli z variant, půjde o velmi cenné informace, které vás dovedou ke krásné zahrádce.  

Býk (21. dubna až 21. května) 

Možná nejste s letošní úrodou prozatím příliš spokojení. Ale neházejte flintu do žita. Ještě není nic ztraceno a vše se ještě může v dobré obrátit. Zkuste nepropadat panice, najděte ještě sílu a víru a dávejte své zahrádce dál jen to nejlepší a zajisté se ještě krásné úrody dočkáte.  

Blíženec (22. května až 21. června) 

V srpnu vás na zahrádce čekají nějaké zajímavé změny. Možná vás v předchozích měsících trápila nepřízeň počasí nebo nějaký škůdce. To by se ale v srpnu mělo výrazně zlepšit a váš problém se vyřeší.  

Rak (22. června až 22. července) 

Vaše zahrádkářská sezóna je možná všelijaká a pro vás nastává ideální čas popřemýšlet, kam co zasadíte příští rok. Dobře si zapište, kde jste co měli zasazené letos, a najděte si dostatek informací o tom, kam zasadit zeleninu a ovoce příští rok tak, aby úroda byla co nejefektivnější. Poslechněte si také rady zkušenějších zahradníků a zahrádkářů.  

Lev (23. července až 22. srpna) 

Srpen bude ideálním měsícem pro setkávání s ostatními zahrádkáři. Ti vám mohou dát velmi cenné rady a předat vám své zkušenosti. Nemusíte se bát. I vy jim máte co předat. Příliš si nevěříte, což je škoda. Vaše zahrádkářské úspěchy a znalosti rozhodně nejsou zanedbatelné. Chce si to jen více věřit.   

Panna (23. srpna až 22. září) 

V srpnu vás na zahrádce potká nečekaná radost. Možná konečně dozrají plody, u kterých to vypadalo beznadějně, anebo se konečně zbavíte nechtěných škůdců. Pro svou zahrádku jste udělali maximum a vyplatí se to. Dobře si zapište, jak jste s neduhy bojovali. Tyto cenné zkušenosti není dobré zapomenout.  

Váhy (23. září až 23. října) 

V srpnu se vám bude někdo snažit pokazit váš zahrádkářský úspěch. Může jít nejen o zákeřné škůdce, ale také o nepřejícího souseda, který vám dá velmi špatnou radu. Bude se sice tvářit mile, ale tato rada vám nic dobrého nepřinese. A vy to moc dobře víte. Proto si stůjte na svém a poslouchejte to, co vám říká vaše zahrádkářské srdce.  

Štír (24. října až 22. listopadu) 

V srpnu se vaší zahrádce možná nebude dařit tak, jak byste si představovali. Dejte si pozor na nejrůznější škůdce a nemoci, kteří by mohli vaši úrodu napadnout. Ať už to dopadne jakkoli, užívejte si svou zahrádku co nejvíce. I když se úrodě nedaří, můžete na zahrádce zažít krásné chvilky. Například s rodinou.  

Střelec (23. listopadu až 21. prosince) 

Svou zahrádku milujete. A vaše zahrádka miluje vás. A v srpnu se vám odmění krásnou a bohatou úrodou. Čeká vás měsíc plný radosti. Ale neusínejte na vavřínech. Zvedněte svou laťku a již nyní přemýšlejte o tom, jaké cíle si dáte na příští sezónu. Úrodu máte nádhernou, ale vždy je co zlepšovat.   

Kozoroh (22. prosince až 20. ledna) 

V srpnu se může stát, že přijdete o velkou část úrody. Viníkem může být nějaké zvíře, plísně nebo počasí. Pokuste se zachránit, co jde, a užívejte si čas trávený na zahrádce například se svým partnerem nebo partnerkou. Dejte své zahrádce dostatek lásky a podaří se vám ještě mnohé zachránit.   

Vodnář (21. ledna až 20. února) 

Někdy se zahrádkou až příliš trápíte. Dáváte tomu vše. Hromadu času a také peněz. A máte pocit, že se vám nedaří tak, jak by se vám dařit mělo. Požádejte v srpnu o pomoc někoho zkušenějšího. Není to žádná ostuda a vám se opravdu uleví. A vaší zahrádce také.  

Ryby (21. února až 20. března) 

Dejte si v srpnu velký pozor na falešné rady. Někdo se může tvářit, že to s vámi myslí dobře a dává vám tu nejlepší radu. Není ale všechno zlato, co se třpytí. A nejinak je tomu také u této rady. Neposlouchejte rozumbrady ve svém okolí a pozornost věnujte raději své intuici, která vám poradí mnohem lépe.   

Zdroj článku:
  • Autorský text