Věk, v němž máte největší pravděpodobnost nevěry, podle znamení

Věk, v němž máte největší pravděpodobnost nevěry, podle znamení
Nevěry jsou špatné, ale stávají se, a sice z nejrůznějších důvodů. Ovšem podle vašeho znamení zvěrokruhu lze říci, v jakém životním období máte největší pravděpodobnost nevěry. Pokud chcete vědět, kdy jste v citové oblasti nejzranitelnější, přečtěte si tento článek.

Beran (21. března – 19. dubna)

U vás je to různé, ovšem nejčastěji máte sklon k nevěře po usazení se s partnerem. Život v této době již není tak zábavný. Pokud váš partner zjistí, že jste ho podvedli, zahrajete si na oběť.

Býk (20. dubna – 20. května)

18 až 22 let je pro vás ta „nejvhodnější“ doba k nevěře. Přestože je u vás opravdu mizivá pravděpodobnost nevěry, pokud se zamilujete do špatného člověka, těžko od něj odcházíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy, když se přestěhujete nebo se ocitnete na novém místě, vzniká u vás vysoká pravděpodobnost nevěry. Jste sociální a snadno se zamilujete, přestože máte partnera. Nejčastěji se to děje od dvaceti do třiceti let.

Rak (22. června – 22. července)

20 let je pro vás nejkritičtější období, a pokud se setkáte se svým bývalým partnerem, pravděpodobnost nevěry je opravdu vysoká.

Lev (23. července – 22. srpna)

19–20 let je věk, kdy máte největší potřebu pozornosti, a proto se stává, že podvedete svého partnera, ovšem pouze za předpokladu, že s ním neplánujete budoucnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nevěra se u vás může objevit v jakémkoliv věku, nejčastěji v raném mládí a v pozdním mládí, a to v případě, že nejste spokojeni v současném vztahu.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste v opravdu velkém stresu, vzniká pravděpodobnost nevěry. Většinou se to děje ve vašich třiceti letech, kdy se váš stres hromadí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Mezi třicátým a padesátým rokem, kdy již víte, jak se nenechat chytit partnerovými přáteli, máte nejvyšší pravděpodobnost nevěry. Tuto nevěru vždy dobře promyslíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Kdykoliv do třiceti let máte touhu poznávat nové lidi a zajít s nimi více do intimity, nehledě na to, zda již máte partnera, či nikoliv.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Celý svůj život máte stejnou pravděpodobnost, že podvedete svého partnera s jiným člověkem, avšak pro vás tato nevěra nic neznamená, žádné emoce při ní necítíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemáte vlohy k fyzické nevěře, spíše flirtujete s ostatními lidmi a posíláte jim pochybné zprávy, a sice nejvíce ve věku 15–20 let.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se rozhodnete podvádět, váš věk nehraje roli, spíše se tak děje po roce nebo dvou trvání vztahu, kdy cítíte odpojení vašeho partnera.

Zdroj článku: