Horoskop na září: Beranům půjde vše od ruky, Raci budou na roztrhání a Panny pocítí příval energie

Horoskop na září: Beranům půjde vše od ruky, Raci budou na roztrhání a Panny pocítí příval energie
Po neklidném létě je září dobrou příležitostí, jak se dostat opět do rytmu svých povinností. Podívejte se, jak se jednotlivým znamením povede plnit své závazky a kdo bude ještě odpočívat.

Beran

Zpátky do práce nebo do školy, Berani. V září se můžete těšit na profesní úspěch, skvělé studijní výsledky či vydařené výzvy. Září je ideálním měsícem k vyřízení všech generálních oprav a lékařských prohlídek. Můžete také zapracovat na svém životním stylu. Vše vám půjde od ruky.

Býk

V tomto měsíci budete hodně zaneprázdnění. Zkuste být trpělivější a pracovat poctivě. Brzy se dočkáte odměny v podobě zvýšení platu nebo povýšení. Věnujte větší pozornost vaší stravě, vyhnete se tak žaludečním problémům. 

Čtěte také: Partnerský horoskop na září: Váhy potká nedorozumění, Střelce čeká vášnivý měsíc a Ryby si projdou zkouškou

Blíženci

Zatímco všichni kolem vás spěchají za svými povinnostmi, vy si můžete dát ještě nohy nahoru. Věnujte se svému zdraví a fyzické kondici. Pokuste se taky strávit nějaký čas se svou rodinou.  Vyhýbejte se stresu a přetížení. Vaše chvíle ještě přijde, Blíženci.

Rak

Pokud se vám léto vleklo, teď nastane ten pravý frmol. Pracovně budete celý měsíc na roztrhání. Ke konci měsíce se sice situace trochu uklidní, ale musíte k tomu sami trochu přispět. Naplánujte si třeba vycházku a projděte si oblíbená místa ve vašem okolí. 

Čtěte také: Týdenní horoskop od 30. srpna: Býkům hrozí hádky, Raky čeká odpočinek s přáteli a Panny se možná setkají s osudovou láskou

Lev

Praktické věci pro vás budou v prvních týdnech tohoto měsíce na prvním místě. Potřebujete rozjet podnikání, udělat si pořádek v práci nebo doma vymalovat? Vzhůru do toho, vše vám půjde lépe než kdy jindy.

Panna

V tomto měsíci se Slunce vydává na každoroční cestu vašim znamením a vy můžete cítit velký příval energie. Oslavte své narozeniny dle vašich nejlepších představ. Užijte si čas s přáteli a rodinou, zasloužíte si to.

Čtěte také: Jaká znamení jsou podle zvěrokruhu nejpřitažlivější?

Váhy

Ještě odpočívejte, milé Váhy. Váš měsíc plný aktivit a vzrušení je stále před vámi. Zaměřte se na vše, co byste do svých narozenin chtěly dokončit, ale držte se hesla: “Všeho s mírou.” Dělejte malé změny, které můžete zlepšit ve svých každodenních aktivitách. 

Štír

Nastal čas na odpočinek a stanovení priorit, a to se týká také workoholiků! Odstupte na chvíli od svých důležitých aktivit a prozkoumejte celkový obraz vašich činností. A to dříve, než se opět vrhnete do čehokoli zavazujícího. 

Čtěte také: Čím jsou muži nejvíce přitažliví podle znamení zvěrokruhu

Střelec

V tomto měsíci můžete učinit velké pokroky. Nebojte se změnit práci, vnímáte-li že ta nynější vám nepřináší žádné naplnění. Požádejte o zvýšení platu, pokud si myslíte, že si to zasloužíte. Vyznejte se z citů své platonické lásce. Zaměřte se na smysluplné cíle, hvězdy jsou na vaší straně.

Kozoroh

V září ještě zažijete něco jako letní dobrodružství. Dny se sice krátí, ale stále jsou teplé. Využijte toho a vypravte se například na horskou chatu s přáteli. Užijte si trochu zábavy dříve, než opět skočíte zpět do vaší skvěle organizované pozice. 

Čtěte také: 3 nejvíce soutěživá znamení zvěrokruhu, se kterými není radno si zahrávat. Jste mezi nimi i vy?

Vodnář

V práci se můžete setkat s konkurencí, která se vám bude snažit zasahovat do vašeho resortu. Nesnažte se bojovat, zůstaňte pevní a trpělivě pracujte na svých cílech, čas vám pomůže najít v profesních vztazích rovnováhu. 

Ryby

V tomto měsíci budete pracovat na dosažení svých cílů. Vytrvejte, v druhé polovině měsíce vás čeká zasloužená odměna, ať už prostřednictvím financí, pochvaly nebo dobrého pocitu. Věnujte také pozornost svému zdraví, abyste zůstali fit i během prvních podzimních týdnů.

Zdroje: