Čím jsou muži nejvíce přitažliví podle znamení zvěrokruhu

Čím jsou muži nejvíce přitažliví podle znamení zvěrokruhu
Romantický svůdník, vášnivý milovník nebo dobrodruh se srdcem na dlani. Podívejte se, čím nad ostatními muži vyniká právě ten váš milovaný.

Beran – romantický svůdník

Nezávislý, impulzivní, ale prostě neodolatelný. I ve starším věku vypadá stále mladistvě, má smysl pro dobrodružství a je plný energie. Možná vás omráčí vášnivým žárem nebo upřímností, ale pokud si vás oblíbí, zaručeně vás dostane svou štědrostí a romantickým přístupem

Zdroj: Autor: Jacob Lund / Shutterstock

Býk – citlivý milenec

Muž, který je obdařen netušenou silou a odhodláním vyzařuje přirozené kouzlo. I když většinou není příliš pohledný, svým galantním přístupem si vás prostě získá. Je něžným a citlivým milencem a spolehlivým partnerem, vedle kterého se budete vždy cítit v bezpečí.

Blíženci – vtipný společník

Lepšího parťáka pro život nenajdete. Poznáte ho podle jiskřivých očí, přívětivého úsměvu a otevřené náruče. S takovým mužem je život svižný tanec plný fantazie, snů a zábavy. Tento milý společník vás dokáže v jedné chvíli vyslechnout, obejmout i rozesmát. 

Rak – láskyplný romantik

Vždy upravený fešák, jenž vás nikdy nenechá samotnou sedět v koutě. Může vás získat přes své kulinářské umění nebo vás přinejmenším pozve na vynikající večeři do útulné restaurace. Svou vyvolenou zahrnuje něžnou péčí a láskyplnou starostlivostí.

Lev – velkorysý optimista

Lev má největší srdce ze všech znamení. Vše, co dělá, dělá s velkou vášní a zapálením. Ve společnosti, kde se cítí dobře, je zpravidla v centru pozornosti, vašemu pohledu tak jistě neunikne.    

Panna – pozorný intelektuál

Tento zemitý muž s hloubavým výrazem může na první pohled působit nesměle, ale pokud si vás oblíbí, zasáhne vás svým šarmem a galantní pozorností. Nelekněte se jeho kritické povahy, pod ní se skrývá něžná duše s touhou po lásce na celý život. 

Váhy – spravedlivý rytíř

Tento muž ví, jak se k ženám chovat. Je elegantní, slušný a spravedlivý. Večeře při svíčkách nebo romantické procházky mu vůbec nejsou cizí. Má cit pro umění a smysl pro kreativitu, rád druhé překvapuje novými nápady. Po jeho boku se tedy nudit určitě nebudete.  

Štír – vášnivý milovník

Silná osobnost s tajemnou tváří a hypnotickým pohledem. Přitahuje-li vás tajemství, budete i ke Štírovi přitahována magnetickou silou. Pokud se do vás zamiluje, zahrne vás svou pozorností, vášnivou láskou a bude nad vámi držet ochranitelskou ruku. S mužem ve znamení Štíra spatříte obzory, o kterých se vám ani nesnilo.

Střelec – dobrodruh se srdcem na dlani

Střelec je energickým mužem, který stále někde pobíhá, cestuje nebo něco zařizuje. Pravděpodobně se s ním střetnete někde na ulici, když do vás omylem vrazí a rozsype vám nákup. Nezbyde mu nic jiného než vás pozvat na drink. Budete-li jej však chtít vidět i druhý den, musíte ho doběhnout, protože už bude mít namířeno zase někam jinam. Pokud jeho tempu stačíte a nevadím vám, že má kromě vás tisíc dalších zájmů, bude vás zbožňovat a nikdy vás nenechá ve štychu.   

Kozoroh – spolehlivý partner

Budete-li u tohoto zdánlivě nepřístupného muže trpělivé, pod ledovou krustou najdete vřelé srdce plné citů. Spolehlivějšího muže snad nenajdete. Smíříte-li se s jeho ambiciózní povahou, kdy u něj bude práce vždy na prvním místě, bude vám stát věrně po boku možná až do konce života.   

Vodnář – nepřístupný elegán

Právě svou nepřístupností je Vodnář nejvíce přitažlivý. Bude kolem vás kroužit jako motýl kolem nektaru, ale dokud ho nechytnete, sám nepřistane. A když už spolu konečně budete chodit, bude se opět vzdalovat a přibližovat, ale nikdy na dlouho nezůstane. 

Ryby – zasněný umělec

Potřebujete-li někoho zachránit a utěšit, muž ve znamení Ryb je tou pravou volbou. Na oplátku vás příště zase on obejme a postará se o vás s citlivou péčí. Tento charismatický muž s bohatou fantazií a skvělou představivostí vás zahrne čistou, nesobeckou a obětavou láskou.

Zdroje: