Partnerský horoskop od 6. do 12. září: Berany čeká romantika a Váhy se vyznají z lásky

Partnerský horoskop od 6. do 12. září: Berany čeká romantika a Váhy se vyznají z lásky
Co si tento týden hvězdy připravily pro jednotlivá znamení v lásce a vztazích?

Beran

Se svým partnerem prožijete příjemný čas. Naplánujte si společný výlet a pozvěte do vztahu trochu romantiky, babí léto k tomu jen vybízí. 

Býk

Nechte si ve vztahu prostor na zdravý odstup. V tomto týdnu tak můžete lépe vyřešit několik problémů. Společný čas a starost o druhého je stejně důležitá jako péče o sebe. 

Zdroj: Autor: G-Stock Studio / Shutterstock

Blíženci

Od svého milého tento týden nic neočekávejte. Lpěním na svých představách můžete partnera akorát vystrašit. Otevřete se přicházejícím změnám a zkuste brát váš vztah více jako vzácnost než samozřejmost. 

Rak

V komunikaci budete neobvykle otevření, což může vašeho partnera příjemně překvapit. Jen si dejte pozor na nemístné vtipy, které by mohly být brány jinak, než jste zamýšleli. 

Lev

Na začátku týdne můžete čelit vztahovým problémům. Buďte opatrní zejména v čerstvých partnerských vztazích. V druhé polovině týdne se vše relativně snadno vyřeší a vy se budete těšit z milé společnosti.

Panna

Vaše emoce bublají pod pokličkou. Nebojte se říct na rovinu, co cítíte, do partnerského vztahu tak vnesete novou energii. Buďte však obezřetnější v hovorech na citlivější témata, které se mohou proměnit ve vášnivý spor. 

Váhy

Je ideální čas pro upřímná sdělení, vyznání z lásky či nabídky k sňatku. Co už máte dlouho na srdci, Váhy?

Štír

Na obzoru jsou skvělé milostné vyhlídky, Štíři. Konečně se doma situace trochu uklidní a vy si po boku své lásky můžete odpočinout. Tento týden je také vhodný pro všechny páry, které plánují rodinu. 

Střelec

Čeká vás velká láska, Střelci. Budete střílet jeden vtip za druhým a přitahovat tak pozornost okolí. Možná se objeví bývalý partner, s kterým budete mít možnost oprášit vzpomínky a vytvořit nové pevné pouto. 

Kozoroh

Čekejte týden plný překvapení a harmonie, Kozorozi. Ať už svého partnera něčím překvapíte vy nebo naopak on potěší vás, váš milostný život jen pokvete.

Vodnář

Snažte se být tento týden hodně trpěliví. Můžete se pokusit svému partnerovi více naslouchat a posílit tak vzájemné pochopení. Nebuďte však na sebe nároční, to by vše ještě víc zkomplikovalo.

Ryby

Tento týden se ve vašem vztahu raději vyhněte zbytečným diskuzím. Můžete si některé věci brát víc osobně než jindy a dostali byste se tak zbytečně do střetu. Napětí předcházejte společnou zábavou a odpočinkem.

Zdroje: