Týdenní horoskop od 13. září. Načerpejte energii

Týdenní horoskop od 13. září. Načerpejte energii
Co nás čeká ve třetím zářijovém týdnu? Hodně slunečných dnů, které vám pomohou načerpat energii a sílu pro splnění vašich snů.

Beran

Berani by se měli soustředit na své nejdůležitější vztahy, s přáteli, rodinou a hlavně partnerem. Vyjděte si na romantickou procházku nebo projížďku. Zažijete skutečnou intimitu a souznění se svým milým nebo milou. Koncem týdne vás čeká dobrodružství: budete se zabývat svými obvyklými aktivitami a objevíte nové. Problémy, které vás dlouho tíží objevíte v novém světle a s tím naleznete i řešení.

Býk

Býky čeká uvolnění emocionálního napětí mezi vámi a vaším partnerem. Vyřešíte si vztahy se svými milovanými, ale bude to náročný proces. Řešení vašich potíží se objeví samo a budete nacházet nové odpovědi.

Blíženci

Čeká vás týden pohody, zdraví a budete provozovat vaše každodenní návyky, spolu s prací. Odevzdání a uvědomění místo neustálých bojů vám poskytne nečekané dary. Koncem týdne je ten pravý den pro posílení partnerských vztahů. Užijete si skvělou snídani do postele. Promyslíte si své kroky do budoucna a ujasníte priority.

Rak

Lidé ve znamení raka, zažijí týden plný vášně a kreativity. Zaměřte se na své blízké, které máte rádi a dostanete odměnou jejich přízeň a pozornost. Je to týden péče o tělo. Dlouhé poležení v horké vaně a masáže vám pomohou uvolnit se. Při relaxaci si promyslíte, co očekávat v životě dál a jak se s tím vypořádat.

Lev

Lvy čekají v příštím týdnu bouřlivé dny, kdy budou bojovat za sebe. Je třeba však zůstat klidný a nepoddat se nervozitě. Čekají vás nové kreativní nápady a myšlenky, které budou klidným ostrovem v rozbouřeném moři. Poskytnou vám užitečný vhled do situace.

Panna

Až v pátek vás čeká probrání osob, se kterými si již nerozumíte a nemáte co říct, zbavíte se zbytečných vztahů, jež vám nic nedávají. V průběhu týdně si užijete kutilství a vyrobíte nové krásné a užitečné věci do domácnosti. Spatříte světlo na cestě k vašim dalším životním krokům.

Váhy

Čeká vás týden, kdy si zkontrolujete své finance a přerovnáte životní hodnoty. Ujistěte se, že je vše v souladu s tím, jak to má být. Prosperita, energie a spojení s blízkými včetně časté komunikace bude ve znamení příštího týdne. Budete muset provést důležité finanční rozhodnutí.

Štír

Tento víkend si s vámi nikdo neláme hlavu. Objevíte svou osobní sílu a charisma, a to vám dá příležitost zhodnotit svou cestu životem a to jak o sobě smýšlíte. Promyslíte si svůj vztah k vašim osobním financím a k penězům celkově. Učiníte důležité rozhodnutí ve vašem životě.

Střelec

Měli byste věnovat pozornost jemnějším formám informací, které se vám dostanou do cesty a přinášejí nadhled a větší povědomí. Týden je ve znamení snů. Psychická analýza vašich snů vám pomůže pochopit sen, který vás nedávno probudil z hlubokého spánku a mohl něco významného znamenat.

Kozoroh

Budete zhodnocovat svůj společenský život a zabývat se více přáteli, spolu s humanitární činností. Posílíte své spojení se světem. Zanechte toho, co už vás nenaplňuje a věnujte se novým věcem. Budete mít zvýšenou citlivost a podvědomí, psychická analýza snů vám umožní pohled do vašeho nitra.

Vodnář

Zapracujete na své kariéře a úspěchu. Rychle uvidíte, co funguje dobře ve vašem profesním životě a co ne, což vám dává možnost provést změny. Budete se setkávat s přáteli a čekají vás společenské události. Snídaně se svými blízkými na terase nebo venku utuží vaše vztahy. Uvolnění vám může pomoci s důležitým finančním rozhodnutím.

Ryby

Budete cestovat a zažijete dobrodružství. Také se rozhodovat, jestli pojedete nebo ne, ale nemějte obavy a vydejte se radostně na cestu, přemýšlet můžete i ve vlaku nebo autě. V práci vás čeká uznání vašeho úsilí, což pomůže vaší kariéře. Spřízněná osoba, vám poradí s důležitým profesionálním rozhodnutím.

zdroj: