4 znamení zvěrokruhu, která si více užívají, když jsou single, než když jsou zadaná. Najdete se v nich?

4 znamení zvěrokruhu, která si více užívají, když jsou single, než když jsou zadaná. Najdete se v nich?
Být ve vztahu je sice krásné, ale nese to s sebou i pořádnou dávku odpovědnosti a starostí. A na to někteří z nás nemají čas ani energii. Někdy je proto možná skutečně lepší zůstat single. Která znamení si samotu dokáží užívat více než vztah? A proč?

Blíženci

Blíženci jsou mnohem šťastnější sami. Nemají totiž rádi závazky a komplikace spojené s milostnými vztahy. Potřebují, aby jejich vztahy s lidmi byly jednoduché, zábavné a bezstarostné, což v partnerství není příliš možné. Navíc je pro ně těžké starat se o svého partnera, protože se mají nejlépe, když se mohou řídit jen sami sebou. Vztah s nimi může být také poměrně náročný, protože kvůli jejich nestálosti a proměnlivosti vás jeden den obdivují a ten druhý zase vyžadují více svobody a prostoru. S Blížencem prostě nikdy nevíte, na čem jste a není jednoduché se na něj spoléhat.

Proto se až tak často do vážnějších vztahů nevrhají a čekají, až přijde vhodná doba s tím správným člověkem.

Střelec

Střelci milují svou svobodu a volnost, které se jen tak nevzdají. Nebojí se závazků jako Blíženci, ale do dlouhodobých a vážných vztahů se neradi pouští, pokud si svým partnerem nejsou naprosto jistí. Zkrátka si často užívají samotářský život více než vztah, kvůli kterému nemají dostatek času na sebe a svá dobrodružství. Ze svých chyb se ale poučují a když zjistí, že pro ně v danou dobu vztah nefunguje a potřebují ještě nějakou chvíli zůstat sami, co nejdříve ho ukončí, aby tím neubližovali sami sobě ani svému partnerovi.

Když si však ve správnou chvíli najdou vhodného partnera, dokáží si milostný vztah užít naplno. Je ale potřeba, aby daná osoba byla stejně nezávislá, svobodomyslná, a navíc chápavá a přizpůsobivá. Společně si pak dokáží užít spoustu dobrodružných a nezapomenutelných zážitků, díky kterým své životy naplňují štěstím.

Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

Vodnář

Nezávislí a originální Vodnáři jsou nejšťastnější, když se mohou starat jen o sebe a neohlížet se na nikoho dalšího. Jsou to sice soucitní, ohleduplní a pečující lidé, ale také potřebují hodně času sami na sebe a své myšlenky bez toho, aby se museli o někoho starat. Když jsou single, tak se navíc cítí svobodně a užívají si, že mají čas na všechno, co chtějí dělat.

Když už se pro vztah rozhodnou, musí to být jen s někým, kdo je na tom podobně jako oni. Má podobné názory, myšlenky, životní hodnoty a dokáže je pochopit lépe než kdokoli jiný. Někdo takový se ale hodně těžko hledá, a tak Vodnáři mohou strávit hodně dlouhou dobu nezadaní. Svého partnera si poté ale znamenitě váží a snaží se ho do svého života začlenit co nejvíce to jde.

Panna

Perfekcionistické Panny mají ve vztazích největší problém s tím, že jsou příliš vybíravé. A to opravdu hodně. Nikdy se nespokojí s ničím, co naprosto dokonale neodpovídá jejich představám. Ale vztahy nejsou téměř nikdy dokonalé, a tak může být náročné jejich představy vyplnit. Skutečně však dokáží vytrvat a počkat si na svou vysněnou polovičku, ať to trvá klidně celý jejich život.

Ale to, že jsou dlouho single ani zdaleka neznamená, že jsou v životě nešťastné. Vědí totiž, že místo toho, aby byly ve vztahu nespokojené, je mnohem lepší si počkat na toho pravého.

Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

Zdroje: